Určení pohlaví u korely lutino

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.11.2005 16:57

Prosím vás jestli by nešlo podle přiložené fotky učit pohlaví této korely moc děkuji a přeji pěkný den

S pozdravem Andulák

19.11.2005 09:57

vojta napsal(a):
Prosím vás jestli by nešlo podle přiložené fotky učit pohlaví této korely moc děkuji a přeji pěkný den

S pozdravem Andulák

Ještě jedna fotka

19.11.2005 19:49

vojta napsal(a):
Ještě jedna fotka

Ahoj,neuvádiš jak je stará.Samce poznáš podle zpěvu /píská/, samice má na spodku křídla příčný žlutý proužek.

19.11.2005 21:13

jaro napsal(a):
Ahoj,neuvádiš jak je stará.Samce poznáš podle zpěvu /píská/, samice má na spodku křídla příčný žlutý proužek.

Jo zapoměl sem je jí (mu) 1rok. A jak má jako pískat já nepoznám pískání od řvaní.

21.11.2005 14:30

vojta napsal(a):
Jo zapoměl sem je jí (mu) 1rok. A jak má jako pískat já nepoznám pískání od řvaní.

ČAU PODLE MĚ JE TO SAMEC ALE NA 100% TO NEVÍM TO SE TAKHLE POZNAT NEDÁ.TO MUSÍŠ VYPOZOROVAT SÁM NEJLEPŠÍ JE PUSTIT NĚKOLIK KUSŮ K SOBĚ A POZOROVAT JAK SE CHOVAJÍ.

21.11.2005 14:46

vojta napsal(a):
Ještě jedna fotka

Také se přikláním k názoru, že je to samec, Ale musel bych ho vidět živě, ne na fotce. Ale chvíli ho poslouchej a uvidíš...

21.11.2005 15:24

vojta napsal(a):
Ještě jedna fotka

Zdravím,
pokud je korela roční a tedy plně vybarvená, poznáš pohlaví podle spodku ocasu. Pokud ho má bílý, jde o samce, pokud tam má žlutou barvu, jde o samici. Mláďata mají spodek ocasu zpravidla vždy prožloutlý, pohlavní zvojtvárnost ve vybarvení je patrná vždy nejlépe po celkovém přepeření. Chovu zdar a hodně radosti.
Martin

21.11.2005 16:57

mitraton napsal(a):
Zdravím,
pokud je korela roční a tedy plně vybarvená, poznáš pohlaví podle spodku ocasu. Pokud ho má bílý, jde o samce, pokud tam má žlutou barvu, jde o samici. Mláďata mají spodek ocasu zpravidla vždy prožloutlý, pohlavní zvojtvárnost ve vybarvení je patrná vždy nejlépe po celkovém přepeření. Chovu zdar a hodně radosti.
Martin

Děkuji za rady, ze spodu ocasu to má spíše do bíla tak je to snad samec, já jí mám jako ochočenou né do páru.

???

18.7.2015 14:59
???

XXX.XXX.234.11

Dobrý den nevedeli by ste mi povadat podle prilozenych fotiek ci je to samec nebo samica?
Vopred dekuju

???

18.7.2015 15:01
???

XXX.XXX.234.11

Samec nebo samice
Vopred dekuji za odpovede.

???

18.7.2015 15:02
???

XXX.XXX.234.11

Samec nebo samice