Prosím vás jestli by nešlo podle přiložené fotky učit pohlaví této korely moc děkuji a přeji pěkný den
S pozdravem Andulák
vojta
napsal(a):
Prosím vás jestli by nešlo podle přiložené fotky učit pohlaví této korely moc děkuji a přeji pěkný den
S pozdravem Andulák
Ještě jedna fotka
vojta
napsal(a):
Ještě jedna fotka
Zdravím,
pokud je korela roční a tedy plně vybarvená, poznáš pohlaví podle spodku ocasu. Pokud ho má bílý, jde o samce, pokud tam má žlutou barvu, jde o samici. Mláďata mají spodek ocasu zpravidla vždy prožloutlý, pohlavní zvojtvárnost ve vybarvení je patrná vždy nejlépe po celkovém přepeření. Chovu zdar a hodně radosti.
Martin
mitraton
napsal(a):
Zdravím,
pokud je korela roční a tedy plně vybarvená, poznáš pohlaví podle spodku ocasu. Pokud ho má bílý, jde o samce, pokud tam má žlutou barvu, jde o samici. Mláďata mají spodek ocasu zpravidla vždy prožloutlý, pohlavní zvojtvárnost ve vybarvení je patrná vždy nejlépe po celkovém přepeření. Chovu zdar a hodně radosti.
Martin
Děkuji za rady, ze spodu ocasu to má spíše do bíla tak je to snad samec, já jí mám jako ochočenou né do páru.
???

XXX.XXX.234.11
Dobrý den nevedeli by ste mi povadat podle prilozenych fotiek ci je to samec nebo samica?
Vopred dekuju
???

XXX.XXX.234.11
???

XXX.XXX.234.11