máme doma 3 pásovníky, koupili jsme jim větší klec, ale je opravdu hodně velká, chtěla bych k nim pořídit, 2 chůvičky japonské, mám pár otázek:
1/snášejí se dobře?
2/jsou chůvičky čistotné? moji pásovníci jsou a nemají rádi špinavou klec...
3/je tu někdo kdo je chová,a popř. by mi párek prodal?
děkuju, a prosím o schovívavost... nejsem v oboru ptactva zkušená
andelaskoloudova
napsal(a):
máme doma 3 pásovníky, koupili jsme jim větší klec, ale je opravdu hodně velká, chtěla bych k nim pořídit, 2 chůvičky japonské, mám pár otázek:
1/snášejí se dobře?
1/ ano, snášejí se dobře
2/ žádný pták nemá rád špinavou klec
3/ ač je to nejobyčejnější pták, nabídka je v současné době velmi malá, koukni na inzerci
jirkaz
napsal(a):
1/ ano, snášejí se dobře
2/ žádný pták nemá rád špinavou klec
3/ ač je to nejobyčejnější pták, nabídka je v současné době velmi malá, koukni na inzerci
k bodu 2/ nasi kanarci jsou necistotni, nadelaji mnohem vice spiny nez pasovnici, kdyz byl u nich na jednu dobu pasovnik tak byl z toho nestastnej...
tak jsem to myslela...
andelaskoloudova
napsal(a):
1/snášejí se dobře?
to vim, ale my je cistime v jeden den-pasovniky i kanarky, a kanarci jsou mnohem vetsi prasatka
sem jim dneska povidala: "Nam vas prodali za kanarky, ale vy jste prevleceny prasatka:D"
andelaskoloudova
napsal(a):
to vim, ale my je cistime v jeden den-pasovniky i kanarky, a kanarci jsou mnohem vetsi prasatka
sem jim dneska povidala: "Nam vas prodali za kanarky, ale vy jste prevleceny prasatka:D"
Doporučují Astrild Rákosní ,Astrild Bělolící .Amády všeobecně.Chuvičký ne to jsou prasata.
andelaskoloudova
napsal(a):
1/snášejí se dobře?
Dobrý den, pásovnícij se s ostatnímy ptáky snášejí velice dobře, neradi hnízdí ve společnosti jiných ptáků a nedělá to dobrotu pásovníky můžete chovat se všemi neagresivnímy ptáky, v dostatečně velké voliéře aji 2páry jinak pouze jeden pár jakýchkoli pásovníků na jednu klec