Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.7.2007 12:39

Mám pár mladých od andulek a nejsem si jistý v pohlaví.

6.7.2007 12:39

cajin napsal(a):

další

6.7.2007 12:40

cajin napsal(a):
3

zde se domnívám, že to bude samice obrázek č. 4

6.7.2007 12:41

cajin napsal(a):
zde se domnívám, že to bude samice obrázek č. 4

5

6.7.2007 12:43

cajin napsal(a):

Pak bych se chtěl obrátit na chovatele korel. Mám pár a už po druhé mě zasedli. Snesou 4 vajička a prostě jsou prázdna.. přikládám fota na ujištění že mám pár

6.7.2007 12:44

cajin napsal(a):
Pak bych se chtěl obrátit na chovatele korel. Mám pár a už po druhé mě zasedli. Snesou 4 vajička a prostě jsou prázdna.. přikládám fota na ujištění že mám pár

hlava.. tohle by měla být samice

6.7.2007 12:44

cajin napsal(a):
hlava.. tohle by měla být samice

samec

6.7.2007 12:49

cajin napsal(a):
hlava

Žlutá a bílá andulka samice, modrá bude sameček.Ty korely vypadají na pár.Nejsou ještě příliš mladé?

6.7.2007 12:51

cicinka napsal(a):
Žlutá a bílá andulka samice, modrá bude sameček.Ty korely vypadají na pár.Nejsou ještě příliš mladé?

Ta žlutozelená na fotce 6 by měla být také sameček.Foto 5 se mi nevím proč neobjevuje.

6.7.2007 14:11

cajin napsal(a):
hlava

řekl bych že korely jsou 2 samice ale na 100 % to netuším

6.7.2007 14:40

bartrand napsal(a):
řekl bych že korely jsou 2 samice ale na 100 % to netuším

Dvě samice?? To určitě ne, ten druhý je samec a ten první se musíte podívat na spodní stranu ocasu, pokud je to samice, tak by tam měla mít žluté mramorování, pokud samec tak ho tam nemá, na fotce to není pořádně vidět, chovu zdar...

6.7.2007 15:07

peroqe napsal(a):
Dvě samice?? To určitě ne, ten druhý je samec a ten první se musíte podívat na spodní stranu ocasu, pokud je to samice, tak by tam měla mít žluté mramorování, pokud samec tak ho tam nemá, na fotce to není pořádně vidět, chovu zdar...

No jelikož snáší a šedý je 100% samec, tak to prostě je pára a hotovo

6.7.2007 17:31

cicinka napsal(a):
No jelikož snáší a šedý je 100% samec, tak to prostě je pára a hotovo

Omlouvám se nepřečetl jsem si, že už vám zasedli, je to 100% pár...pokud by jste chtěl měnit, tak bych měl letošní odchov, možná i chovný pár přenechám, napište mi na mail: ptakosik@seznam.cz

6.7.2007 18:08

peroqe napsal(a):
Omlouvám se nepřečetl jsem si, že už vám zasedli, je to 100% pár...pokud by jste chtěl měnit, tak bych měl letošní odchov, možná i chovný pár přenechám, napište mi na mail: ptakosik@seznam.cz

Já bych počkala, u mladých ptáků se to stává, nechte je odpočinout a zvyknout si na sebe a příště už to bude lepší!

6.7.2007 21:23

cicinka napsal(a):
Já bych počkala, u mladých ptáků se to stává, nechte je odpočinout a zvyknout si na sebe a příště už to bude lepší!

Cicinka: První a druhé foto jsou rozlisní ptáci. Takže pokud Vás chápu, tak první tři mladí sou samice?? nemám moc zkušeností z andulkami tipu lutino a albino. A u té andulky na čtvrté fotce mi příjde, že to bide samice ne? Kolem ozobí to má modré ae pak na stranách ozobí má takovou světle hnědou.. Přikládám detail ozobí

6.7.2007 21:38

cajin napsal(a):
6

6.foto sameček ostatní samice

6.7.2007 21:45

cajin napsal(a):
Cicinka: První a druhé foto jsou rozlisní ptáci. Takže pokud Vás chápu, tak první tři mladí sou samice?? nemám moc zkušeností z andulkami tipu lutino a albino. A u té andulky na čtvrté fotce mi příjde, že to bide samice ne? Kolem ozobí to má modré ae pak na stranách ozobí má takovou světle hnědou.. Přikládám detail ozobí

Tak už se mi tu objevilo i páté foto.Lutina na fotkách 1,2 a albino na fotce 3 jsou 100% samice, stejně jako zelená andulka na fotce 5.4 i 6 by podle mě měli být samečci.Ono mu to ozobí ještě ztmavne, během týdne to už bude jasnější, uvidíte..

6.7.2007 21:57

cicinka napsal(a):
Tak už se mi tu objevilo i páté foto.Lutina na fotkách 1,2 a albino na fotce 3 jsou 100% samice, stejně jako zelená andulka na fotce 5.4 i 6 by podle mě měli být samečci.Ono mu to ozobí ještě ztmavne, během týdne to už bude jasnější, uvidíte..

Tak Vám moc děkuji, teď bych ted potřeboval sehnat někoho kdo má samečky k mým samičkám nevíte o někom v okolí Chrudimě??

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.7.2007 22:01
Uživatel s deaktivovaným účtem

cajin napsal(a):

Sameček je na fotce 6, 2a3 se mi nezobrazila a žlutá, modrá a zelená jsou samičky.

6.7.2007 22:12

cajin napsal(a):
další

Fakt jsem v rozpacích s tou andulkou na fotce číslo 4..

6.7.2007 22:14

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Sameček je na fotce 6, 2a3 se mi nezobrazila a žlutá, modrá a zelená jsou samičky.

No já tam mám moc pěkné kroužkované samečky po výstavních rodičích.Jenže jsem od Olomouce.Leda by jste se chystal do Přerova..

6.7.2007 22:17

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

6.7.2007 22:19

cicinka napsal(a):
No já tam mám moc pěkné kroužkované samečky po výstavních rodičích.Jenže jsem od Olomouce.Leda by jste se chystal do Přerova..

To asi ne:) ae myslim ze by nebylo dobre míchat dohormady normalní andulky s výstavními andulkami. mám také pár výstavních andulek. Už po druhé mi zahnízdili a vajíčka také prázdná jako u korel.. nevím čím to

6.7.2007 22:28

cajin napsal(a):

Ta čtvrtá andulka mi připadá, že by z ní mohl být pěkný anduláček. Zbytek nevím. Ale jinak jsou krásné všechny!!!

7.7.2007 09:59

cajin napsal(a):

První nevím co je ,ale řekl bych že samci jsou 4,5,6 a samice 2,3 a korele jsou pára.

8.7.2007 16:39

araraun napsal(a):
První nevím co je ,ale řekl bych že samci jsou 4,5,6 a samice 2,3 a korele jsou pára.

Nechci se hádát, ale troufám si tvrdit, že na fotce 4 a 6 jsou samci andulek, ostatní jsou na 100% samice. Korely jsou také na 100% pár.

Přidejte reakci

Přidat smajlík