cajin
napsal(a):
Mám pár mladých od andulek a nejsem si jistý v pohlaví.
další
cajin
napsal(a):
Mám pár mladých od andulek a nejsem si jistý v pohlaví.
Pak bych se chtěl obrátit na chovatele korel. Mám pár a už po druhé mě zasedli. Snesou 4 vajička a prostě jsou prázdna.. přikládám fota na ujištění že mám pár
cajin
napsal(a):
Pak bych se chtěl obrátit na chovatele korel. Mám pár a už po druhé mě zasedli. Snesou 4 vajička a prostě jsou prázdna.. přikládám fota na ujištění že mám pár
hlava.. tohle by měla být samice
bartrand
napsal(a):
řekl bych že korely jsou 2 samice ale na 100 % to netuším
Dvě samice?? To určitě ne, ten druhý je samec a ten první se musíte podívat na spodní stranu ocasu, pokud je to samice, tak by tam měla mít žluté mramorování, pokud samec tak ho tam nemá, na fotce to není pořádně vidět, chovu zdar...
peroqe
napsal(a):
Dvě samice?? To určitě ne, ten druhý je samec a ten první se musíte podívat na spodní stranu ocasu, pokud je to samice, tak by tam měla mít žluté mramorování, pokud samec tak ho tam nemá, na fotce to není pořádně vidět, chovu zdar...
No jelikož snáší a šedý je 100% samec, tak to prostě je pára a hotovo
peroqe
napsal(a):
Omlouvám se nepřečetl jsem si, že už vám zasedli, je to 100% pár...pokud by jste chtěl měnit, tak bych měl letošní odchov, možná i chovný pár přenechám, napište mi na mail: ptakosik@seznam.cz
Já bych počkala, u mladých ptáků se to stává, nechte je odpočinout a zvyknout si na sebe a příště už to bude lepší!
cicinka
napsal(a):
Já bych počkala, u mladých ptáků se to stává, nechte je odpočinout a zvyknout si na sebe a příště už to bude lepší!
Cicinka: První a druhé foto jsou rozlisní ptáci. Takže pokud Vás chápu, tak první tři mladí sou samice?? nemám moc zkušeností z andulkami tipu lutino a albino. A u té andulky na čtvrté fotce mi příjde, že to bide samice ne? Kolem ozobí to má modré ae pak na stranách ozobí má takovou světle hnědou.. Přikládám detail ozobí
cajin
napsal(a):
Cicinka: První a druhé foto jsou rozlisní ptáci. Takže pokud Vás chápu, tak první tři mladí sou samice?? nemám moc zkušeností z andulkami tipu lutino a albino. A u té andulky na čtvrté fotce mi příjde, že to bide samice ne? Kolem ozobí to má modré ae pak na stranách ozobí má takovou světle hnědou.. Přikládám detail ozobí
Tak už se mi tu objevilo i páté foto.Lutina na fotkách 1,2 a albino na fotce 3 jsou 100% samice, stejně jako zelená andulka na fotce 5.4 i 6 by podle mě měli být samečci.Ono mu to ozobí ještě ztmavne, během týdne to už bude jasnější, uvidíte..
cicinka
napsal(a):
Tak už se mi tu objevilo i páté foto.Lutina na fotkách 1,2 a albino na fotce 3 jsou 100% samice, stejně jako zelená andulka na fotce 5.4 i 6 by podle mě měli být samečci.Ono mu to ozobí ještě ztmavne, během týdne to už bude jasnější, uvidíte..
Tak Vám moc děkuji, teď bych ted potřeboval sehnat někoho kdo má samečky k mým samičkám nevíte o někom v okolí Chrudimě??
Uživatel s deaktivovaným účtem

cajin
napsal(a):
Sameček je na fotce 6, 2a3 se mi nezobrazila a žlutá, modrá a zelená jsou samičky.
cicinka
napsal(a):
No já tam mám moc pěkné kroužkované samečky po výstavních rodičích.Jenže jsem od Olomouce.Leda by jste se chystal do Přerova..
To asi ne:) ae myslim ze by nebylo dobre míchat dohormady normalní andulky s výstavními andulkami. mám také pár výstavních andulek. Už po druhé mi zahnízdili a vajíčka také prázdná jako u korel.. nevím čím to
cajin
napsal(a):
První nevím co je ,ale řekl bych že samci jsou 4,5,6 a samice 2,3 a korele jsou pára.