Pap. žlutoramenný-mám pár??

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.7.2007 08:11

Je to pár?? Na téhle fotce je vpravo údajný samec kr. 06 a vlevo je 100% samice kr. 04

22.7.2007 08:13

peroqe napsal(a):
Je to pár?? Na téhle fotce je vpravo údajný samec kr. 06 a vlevo je 100% samice kr. 04

Tohle je samice...

22.7.2007 08:14

peroqe napsal(a):
Tohle je samice...

A tohle by měl být samec...

23.7.2007 17:35

peroqe napsal(a):

Vypadá to tak že máte dvě samice

23.7.2007 18:57

mtc napsal(a):
Vypadá to tak že máte dvě samice

A mohl bych se zeptat podle čeho tak usuzujete?? Já jsem se přikláněl spíše k párů, chtěl jsem se tu jenom ujistit...

23.7.2007 20:57

peroqe napsal(a):

tady je samec Papouška Žlutoramenného máte dvě samice

23.7.2007 21:48

mtc napsal(a):
tady je samec Papouška Žlutoramenného máte dvě samice

Díky že jste mě fotkou z webu www.mutace-papousku.com od pana Beneše poučil o tom jak vypadá samec, ale pokud víte, tak se žlutoramenní plně vybarvují až na třetím roce....ten můj "samec" je ani ne rok starý...

23.7.2007 22:00

peroqe napsal(a):
A mohl bych se zeptat podle čeho tak usuzujete?? Já jsem se přikláněl spíše k párů, chtěl jsem se tu jenom ujistit...

jestli chcete tak me tdy zbyl ještě jeden samec

24.7.2007 17:57

peroqe napsal(a):
Díky že jste mě fotkou z webu www.mutace-papousku.com od pana Beneše poučil o tom jak vypadá samec, ale pokud víte, tak se žlutoramenní plně vybarvují až na třetím roce....ten můj "samec" je ani ne rok starý...

Ano poslal,ale po roce už by mělo být zřejmé jestli je to samec nebo.můj názor je že je to samice

24.7.2007 17:59

peroqe napsal(a):

Dobrý den, mohl bych se zeptat kolik stojí tento papoušek ?

24.7.2007 23:58

peroqe napsal(a):

Dobrý den, problém je v tom, že mladý pták je podstatně mladší. Roční určitě není. V případě, že by byl roční, tak by byl samec v takovém stádiu přepeřování, že by pohlaví bylo zřetelně vidět. Přikláním se k samici, chtělo by to detail hlavy z profilu.

25.7.2007 19:13

saroun napsal(a):
Dobrý den, problém je v tom, že mladý pták je podstatně mladší. Roční určitě není. V případě, že by byl roční, tak by byl samec v takovém stádiu přepeřování, že by pohlaví bylo zřetelně vidět. Přikláním se k samici, chtělo by to detail hlavy z profilu.

Pták je odstaven od rodičů koncem října 06...fotku ve větším rozlišení vám můžu zaslat na mail, pokud chcete.... jinak podle chování bych to tipoval na samce...

3.10.2007 11:46

peroqe napsal(a):
Pták je odstaven od rodičů koncem října 06...fotku ve větším rozlišení vám můžu zaslat na mail, pokud chcete.... jinak podle chování bych to tipoval na samce...

prodám pár těchhle papoušků

3.10.2007 12:09

peroqe napsal(a):

doporučuji proškubnout opatrně pírka na hlavičce - nová by již měla být černá pokud to bude sameček

Přidejte reakci

Přidat smajlík