buud
napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli nevíte někdo o nějakém veterináři v jižních čechách co lečí papoušky.... mám králováka a má něco s křídlem....
Dobrý den, já bych něco podobného spíš řešil přes zoo na Hluboké jelikož si myslím že zvěrolékař jako takový bude mít pouze informace všeobecné...držím palce
dines
napsal(a):
Trošku obnovím tohle téma.
Opravdu není v ČB a okolí žádný veterinář se specializací na ptáky, kromě ZOO Ohrada?
Shanel jsem kolem vanoc vsudemozne,obvolal nekolik veterinaru a kazdy mi odpovedel ze ptaky nedela. Uhynulo mi nekolik kusu a tak jsem chtel udelat nejake vzorky jestli nemam v nich nakou nemoc a nikdo mi ani nechtel nabrat krev . nejvice vstricna odpoved byla kdyz mi nadiktovali adresu do plzne at si poslu uhynuleho ptaka sam postou,ostatni mi neporadili ani tak.nastesti dalsi uhyny nebyli a tak jsem to nechal ale rad bych nejaky kontakt pro priste mel.Pokud ho nekdo mate , prosim vlozte ho sem.
nikolas

XXX.XXX.21.41
buud
napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli nevíte někdo o nějakém veterináři v jižních čechách co lečí papoušky.... mám králováka a má něco s křídlem....
Zkuste to tady na ifauně.Nahoře je kolonka veterinární ordinace a dá se tam vyhledávat podle krajů.Vyjely mě tam v j.čechách 2 ordinace.
nikolas
napsal(a):
Zkuste to tady na ifauně.Nahoře je kolonka veterinární ordinace a dá se tam vyhledávat podle krajů.Vyjely mě tam v j.čechách 2 ordinace.
Díky za tip - to mě nějak nenapadlo
Jen škoda že je to všechno u Krumlova, ale tak když bude nejhůř, tak to tak daleko není, a telefonicky je to úplně jedno