Veterinář pro papoušky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.7.2007 13:12

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli nevíte někdo o nějakém veterináři v jižních čechách co lečí papoušky.... mám králováka a má něco s křídlem....

25.7.2007 17:21

buud napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli nevíte někdo o nějakém veterináři v jižních čechách co lečí papoušky.... mám králováka a má něco s křídlem....

Dobrý den, já bych něco podobného spíš řešil přes zoo na Hluboké jelikož si myslím že zvěrolékař jako takový bude mít pouze informace všeobecné...držím palce

22.2.2009 11:58
dines

XXX.XXX.43.243

buud napsal(a):

Trošku obnovím tohle téma.
Opravdu není v ČB a okolí žádný veterinář se specializací na ptáky, kromě ZOO Ohrada?

22.2.2009 13:10
lada235

XXX.XXX.28.61

dines napsal(a):
Trošku obnovím tohle téma.
Opravdu není v ČB a okolí žádný veterinář se specializací na ptáky, kromě ZOO Ohrada?

Shanel jsem kolem vanoc vsudemozne,obvolal nekolik veterinaru a kazdy mi odpovedel ze ptaky nedela. Uhynulo mi nekolik kusu a tak jsem chtel udelat nejake vzorky jestli nemam v nich nakou nemoc a nikdo mi ani nechtel nabrat krev . nejvice vstricna odpoved byla kdyz mi nadiktovali adresu do plzne at si poslu uhynuleho ptaka sam postou,ostatni mi neporadili ani tak.nastesti dalsi uhyny nebyli a tak jsem to nechal ale rad bych nejaky kontakt pro priste mel.Pokud ho nekdo mate , prosim vlozte ho sem.

nikolas

22.2.2009 13:27
nikolas

XXX.XXX.21.41

buud napsal(a):

Zkuste to tady na ifauně.Nahoře je kolonka veterinární ordinace a dá se tam vyhledávat podle krajů.Vyjely mě tam v j.čechách 2 ordinace.

22.2.2009 13:39
dines

XXX.XXX.43.243

nikolas napsal(a):
Zkuste to tady na ifauně.Nahoře je kolonka veterinární ordinace a dá se tam vyhledávat podle krajů.Vyjely mě tam v j.čechách 2 ordinace.

Díky za tip - to mě nějak nenapadlo
Jen škoda že je to všechno u Krumlova, ale tak když bude nejhůř, tak to tak daleko není, a telefonicky je to úplně jedno

22.2.2009 15:14
dimi

XXX.XXX.146.181

buud napsal(a):

Ještě jsem tam nebyla, ale prý pan doktor Krejcar se zabývá papoušky, je to ulice Na Zlaté stoce u Branišovské ul.

Přidejte reakci

Přidat smajlík