Neregistrovaný uživatel

Letošní odchovy mám slabší , někteří ptáci vůbec neodchovali . Jediní , kteří udělali radost jsou Penanty , něco málo Škraboškové a taky Senegalský . Teď mi zahnízdila druhá pára od Senegalských , takže dělají radost , jsou tam 3 mladí . Posílám nějaké foto s pozdravem Jarda .
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Letošní odchovy mám slabší , někteří ptáci vůbec neodchovali . Jediní , kteří udělali radost jsou Penanty , něco málo Škraboškové a taky Senegalský . Teď mi zahnízdila druhá pára od Senegalských , takže dělají radost , jsou tam 3 mladí . Posílám nějaké foto s pozdravem Jarda .
rodiče s mladýma
hovorka
napsal(a):
rodiče s mladýma
Tady máme mladíka , zatím ještě nelítá .
hovorka
napsal(a):
Tady máme mladíka , zatím ještě nelítá .
Ještě jednou Penanty a Škraboškové
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mníšek šedý
patamat
napsal(a):
Mníšek šedý
Leto jsem měl pap. senegalské - od 2 párů.
cone
napsal(a):
Leto jsem měl pap. senegalské - od 2 párů.
Fantiensis mi sedli letos dvakrát
cone
napsal(a):
Fantiensis mi sedli letos dvakrát
Ještě tarantíci - od 4 párů jsem měl 6 hnízd s celkem 16ti mladými.
cone
napsal(a):
Ještě tarantíci - od 4 párů jsem měl 6 hnízd s celkem 16ti mladými.
Taky přidám
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
letošní odchov žaků