Alexandr velký-pohlaví

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.1.2006 23:44

Určí mi někdo pohlaví podle této fotky?Zda se jedná o pár nebo o 2 samce?Předem díky.

23.12.2005 20:25

monell napsal(a):
Určí mi někdo pohlaví podle této fotky?Zda se jedná o pár nebo o 2 samce?Předem díky.

Nevím jestli to jsou samice nebo mladí ptáci,ale samec vypadá takto.Bohužel lepší foto momentálně nemám

23.12.2005 23:51

monell napsal(a):

podle fota bych to videl na samce v pravo a samici v levo, ale podle jedne fotky to asi nebude na 100%. Urcite to poznate sam, samec ma plochou hlavu a siroky velky zobak Rber

24.12.2005 15:50

monell napsal(a):

Samice nebo samec?...

24.12.2005 15:53

monell napsal(a):

Ještě jedna fotečka se stejnou otázkou na pohlaví.

25.12.2005 20:19

monell napsal(a):

První foto je samice a u druhé by to chtelo foto hlavy z boku ale asi to bude samec. Jestli najdu nejakou hezkou fotku zkusím ji sem dát. Nebojíte se je mít ve voliere s takovým to pletivem. U me dokázali rozplést pletivo o síle drátu 1,8 a pri hnízdení prokousali 4cm silnou stenu budky. Rber

Neregistrovaný uživatel

25.12.2005 21:30
Neregistrovaný uživatel

rber napsal(a):
První foto je samice a u druhé by to chtelo foto hlavy z boku ale asi to bude samec. Jestli najdu nejakou hezkou fotku zkusím ji sem dát. Nebojíte se je mít ve voliere s takovým to pletivem. U me dokázali rozplést pletivo o síle drátu 1,8 a pri hnízdení prokousali 4cm silnou stenu budky. Rber

Zdravím. Pletivo, které je na fotce u mě dokázali v zimních měsících rozebrat i alexandří malí (http://www.zbynkovipapousci.wz.cz/alexandr.html) a létali po sklepě. Velkým alexandrům by to tedy zabralo jen pár minut. Pozor na to.
Jinak oceňuji schopnosti pana Rbera(Jardy), pokud opravdu dokáže podle takto malých fotek rozeznat pohlaví.

26.12.2005 13:18

monell napsal(a):

jak jsem slíbil

26.12.2005 13:20

rber napsal(a):
jak jsem slíbil

mláďata

26.12.2005 17:09

rber napsal(a):
mláďata

Děkuji za vaše příspěvky a fotečky.To slabší pletivo mám jen na stěnách voliéry,na přední stěne je opravdu silné pletivo,svařovaná síť.Ale mě se zdá na té první ftce,že se z té "samice"klube samec!Na zátylku se mu objevují růžová peříčka,to značí samce,spíše bych si tipla,že samice bude ta druhá,jako údajný samec!Samice přeci nemají růžová peříčka na zátylku....

27.12.2005 21:37

monell napsal(a):
Děkuji za vaše příspěvky a fotečky.To slabší pletivo mám jen na stěnách voliéry,na přední stěne je opravdu silné pletivo,svařovaná síť.Ale mě se zdá na té první ftce,že se z té "samice"klube samec!Na zátylku se mu objevují růžová peříčka,to značí samce,spíše bych si tipla,že samice bude ta druhá,jako údajný samec!Samice přeci nemají růžová peříčka na zátylku....

Podle fotek si myslím porad to same prvni fotka samice to druhé samec. Jeste bych se zeptal jak jsou stari. Nejspise to jsou letosni mladata jinak uz by byli vybarveni. Budu rad kdyz potom napisete jestli jsem se mylil nebo ne. Rber

28.12.2005 20:39

rber napsal(a):
Podle fotek si myslím porad to same prvni fotka samice to druhé samec. Jeste bych se zeptal jak jsou stari. Nejspise to jsou letosni mladata jinak uz by byli vybarveni. Budu rad kdyz potom napisete jestli jsem se mylil nebo ne. Rber

Oba papoušci jsou narození v r.2004,uvidíme,zda budou spolu harmonizovat.....

29.12.2005 21:35

monell napsal(a):
Oba papoušci jsou narození v r.2004,uvidíme,zda budou spolu harmonizovat.....

To jsou ptáci vylíhnutý na konci roku, nebo na jare. U me zacínají hnízdit v unoru. Jestli jsou to jarní ptaci tak uz by museli být vybarveni. Rber

7.1.2006 16:38

rber napsal(a):
To jsou ptáci vylíhnutý na konci roku, nebo na jare. U me zacínají hnízdit v unoru. Jestli jsou to jarní ptaci tak uz by museli být vybarveni. Rber

Ale přesto si myslím,že to budou oba samci....budu muset sehnat 100% samici,nevíte o nějaké?

9.1.2006 10:54

monell napsal(a):
Ale přesto si myslím,že to budou oba samci....budu muset sehnat 100% samici,nevíte o nějaké?

Já ještě mám dvě loňské, ale nevím, jestli mi budete věřit, že to jsou 100% samice.

9.1.2006 23:32

rber napsal(a):
Já ještě mám dvě loňské, ale nevím, jestli mi budete věřit, že to jsou 100% samice.

Odkud jste?Za jakou cenu by jste jednu prodal?

9.1.2006 23:44

monell napsal(a):
Odkud jste?Za jakou cenu by jste jednu prodal?

Máte moc krásné alexandry,můžete mi poslat nějaké pěkné fotky z chovu?Předem děkuji monell@tiscali.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík