ANDULKY-POTŘEBUJI POMOCI =)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.12.2005 17:16

ahoj mám takový problém mám 2 andulky samce a samici ovšem samec má na hlavě mezi peříčky takové divné bílé malé válečky nahoře zakončené černou tečkou nevíte někdo co to může být nemáte s tim zkušenosti ?? pořád to drbe nohou nebo o klec.....poradte někdo=( co s tim mám dělat ???nemůže to chytit samice??? prosím

24.12.2005 11:05

sisis napsal(a):
ahoj mám takový problém mám 2 andulky samce a samici ovšem samec má na hlavě mezi peříčky takové divné bílé malé válečky nahoře zakončené černou tečkou nevíte někdo co to může být nemáte s tim zkušenosti ?? pořád to drbe nohou nebo o klec.....poradte někdo=( co s tim mám dělat ???nemůže to chytit samice??? prosím

nevim jestli je vidíte na první fotce a proto jich pošlu víc

24.12.2005 11:06

sisis napsal(a):
nevim jestli je vidíte na první fotce a proto jich pošlu víc

a další

24.12.2005 11:41

sisis napsal(a):

buď v klidu, dorůstá mu nové peří, které se zatím nerozvinulo, proto vypadá jak popisuješ. Je to úplně normální jev, papoušci přepeřují každoročně.

24.12.2005 15:06

jirka_amaz napsal(a):
buď v klidu, dorůstá mu nové peří, které se zatím nerozvinulo, proto vypadá jak popisuješ. Je to úplně normální jev, papoušci přepeřují každoročně.

Ahoj! Teda podle fotek mi přijde, že nic poznat nejde, ale podle popisu je vážně jasné, že jsou to svitky s novým peřím. Nedrbe se kvůli tomu, ale jen tak normálně. Přepeřují každoročně asi 2x, takže vážně žádný strach, za nedlouho z těch svitků budou krásná nová peříčka...

25.12.2005 19:23

sisis napsal(a):

klidek To mu roste novy preri a drbe se proto, ze ho ty brcka svedi

26.12.2005 16:00

jardik napsal(a):
klidek To mu roste novy preri a drbe se proto, ze ho ty brcka svedi

díky lidi fakt jsem měla strach=)) doufám že se už brzo přepeří neni to nic hezkého když má na hlavě ty .....věci.....

26.12.2005 17:16

sisis napsal(a):
díky lidi fakt jsem měla strach=)) doufám že se už brzo přepeří neni to nic hezkého když má na hlavě ty .....věci.....

Není zač, není to nic tragického, potřebují ty brka občas obnovit, za nedlouho bude zase fešák. Tady přikládám foto jedné z mých andulek, když má taky ty.... věci... na hlavě

Přidejte reakci

Přidat smajlík