ahoj mám takový problém mám 2 andulky samce a samici ovšem samec má na hlavě mezi peříčky takové divné bílé malé válečky nahoře zakončené černou tečkou nevíte někdo co to může být nemáte s tim zkušenosti ?? pořád to drbe nohou nebo o klec.....poradte někdo=( co s tim mám dělat ???nemůže to chytit samice??? prosím
sisis
napsal(a):
ahoj mám takový problém mám 2 andulky samce a samici ovšem samec má na hlavě mezi peříčky takové divné bílé malé válečky nahoře zakončené černou tečkou nevíte někdo co to může být nemáte s tim zkušenosti ?? pořád to drbe nohou nebo o klec.....poradte někdo=( co s tim mám dělat ???nemůže to chytit samice??? prosím
nevim jestli je vidíte na první fotce a proto jich pošlu víc
sisis
napsal(a):
nevim jestli je vidíte na první fotce a proto jich pošlu víc
a další
sisis
napsal(a):
buď v klidu, dorůstá mu nové peří, které se zatím nerozvinulo, proto vypadá jak popisuješ. Je to úplně normální jev, papoušci přepeřují každoročně.
jirka_amaz
napsal(a):
buď v klidu, dorůstá mu nové peří, které se zatím nerozvinulo, proto vypadá jak popisuješ. Je to úplně normální jev, papoušci přepeřují každoročně.
Ahoj! Teda podle fotek mi přijde, že nic poznat nejde, ale podle popisu je vážně jasné, že jsou to svitky s novým peřím. Nedrbe se kvůli tomu, ale jen tak normálně. Přepeřují každoročně asi 2x, takže vážně žádný strach, za nedlouho z těch svitků budou krásná nová peříčka...
sisis
napsal(a):
klidek To mu roste novy preri a drbe se proto, ze ho ty brcka svedi
sisis
napsal(a):
díky lidi fakt jsem měla strach=)) doufám že se už brzo přepeří neni to nic hezkého když má na hlavě ty .....věci.....
Není zač, není to nic tragického, potřebují ty brka občas obnovit, za nedlouho bude zase fešák. Tady přikládám foto jedné z mých andulek, když má taky ty.... věci... na hlavě