Uživatel s deaktivovaným účtem

honzes
napsal(a):
jaké máte zkušenosti mě po ni začalí chcípat mladí v budkách měli stvrdlá volátka tak jsem ji vyřadil a jeto vpohodě.
Nevím,v čem jsi měl problém,ale zde malý návod: vejce 12 min.vařit,ochladit ve studené vodě.Podle množství mládat celé nebo pulku nastrouhat,pak dát trochu mrkve,tak 1/4 vejce a 2-6 piškotů,nejlepe Opavia a doplnit strouhankou doma umletou.Ta vaj.směs musí být sypká.To je takové minimum vaj,směsi.
Také platí nedávat na přímé slunce a druhý den misku se zbytky odklidit.
napsal(a):
Nevím,v čem jsi měl problém,ale zde malý návod: vejce 12 min.vařit,ochladit ve studené vodě.Podle množství mládat celé nebo pulku nastrouhat,pak dát trochu mrkve,tak 1/4 vejce a 2-6 piškotů,nejlepe Opavia a doplnit strouhankou doma umletou.Ta vaj.směs musí být sypká.To je takové minimum vaj,směsi.
Ja ulizim už po dvou hodinach a davam ještě trochu rozmačkanyho česneku chovu zdar
napsal(a):
Díky beru na vědomí možná to bylo tím slunkem léto bylo dost horké a to véco se asi brzo skazilo.Ale i přesto že jsem pak vajco nedával tak mladí byli velikostně slušní.

nerinka
napsal(a):
dává se jen mladým,nebo i starším papouškům? Mám 3 měsíce starou pyruru.
Děkuju
Můžete ji dávat celoročně,ale ne každý den.Pro vašeho papouška můžete dát i průmyslovou vaj.směs,v kterých jsou i různé vitaminy a stopové prvky.