Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.9.2007 17:34

jaké máte zkušenosti mě po ni začalí chcípat mladí v budkách měli stvrdlá volátka tak jsem ji vyřadil a jeto vpohodě.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.9.2007 18:57

honzes napsal(a):
jaké máte zkušenosti mě po ni začalí chcípat mladí v budkách měli stvrdlá volátka tak jsem ji vyřadil a jeto vpohodě.

Nevím,v čem jsi měl problém,ale zde malý návod: vejce 12 min.vařit,ochladit ve studené vodě.Podle množství mládat celé nebo pulku nastrouhat,pak dát trochu mrkve,tak 1/4 vejce a 2-6 piškotů,nejlepe Opavia a doplnit strouhankou doma umletou.Ta vaj.směs musí být sypká.To je takové minimum vaj,směsi.
Také platí nedávat na přímé slunce a druhý den misku se zbytky odklidit.

5.9.2007 19:19

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Nevím,v čem jsi měl problém,ale zde malý návod: vejce 12 min.vařit,ochladit ve studené vodě.Podle množství mládat celé nebo pulku nastrouhat,pak dát trochu mrkve,tak 1/4 vejce a 2-6 piškotů,nejlepe Opavia a doplnit strouhankou doma umletou.Ta vaj.směs musí být sypká.To je takové minimum vaj,směsi.

Ja ulizim už po dvou hodinach a davam ještě trochu rozmačkanyho česneku chovu zdar

6.9.2007 10:01

Díky beru na vědomí možná to bylo tím slunkem léto bylo dost horké a to véco se asi brzo skazilo.Ale i přesto že jsem pak vajco nedával tak mladí byli velikostně slušní.

6.9.2007 10:46

honzes napsal(a):

dává se jen mladým,nebo i starším papouškům? Mám 3 měsíce starou pyruru.
Děkuju

8.9.2007 11:39

nerinka napsal(a):
dává se jen mladým,nebo i starším papouškům? Mám 3 měsíce starou pyruru.
Děkuju

Můžete ji dávat celoročně,ale ne každý den.Pro vašeho papouška můžete dát i průmyslovou vaj.směs,v kterých jsou i různé vitaminy a stopové prvky.

9.9.2007 18:50

Můžete ji dávat celoročně,ale ne každý den.Pro vašeho papouška můžete dát i průmyslovou vaj.směs,v kterých jsou i různé vitaminy a stopové prvky.

Děkuji za radu,ráda jí trochu spestřím jídelníček,začíná být hrozný průzkumník
co se žrádla týká

Přidejte reakci

Přidat smajlík