Dobrý den prosím o pomoc při určení pohlaví mých Nádherných, všem moc děkuji Michal
michal550
napsal(a):
Dobrý den prosím o pomoc při určení pohlaví mých Nádherných, všem moc děkuji Michal
foto2
Neregistrovaný uživatel

michal550
napsal(a):
Podle fotky č.3 bych to viděl na dva samce.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Podle fotky č.3 bych to viděl na dva samce.
taky bych to asi viděl na dva samce ..........zkuste se jim podívat zespodu na ocas, samička by tam měla mít růžové lemy, ale nevím jak jsou staří.Každopádně být na vašem místě tak si koupím k nim ještě jeden nebo dva kusy a aby se pár sám sestavil a na jaře přebytečné kusy prodal.Já jsem se takhle pěkně nazlobil s královákama a červenokřídlými, u těch to máte to samé s určením páru.
wolfik
napsal(a):
taky bych to asi viděl na dva samce ..........zkuste se jim podívat zespodu na ocas, samička by tam měla mít růžové lemy, ale nevím jak jsou staří.Každopádně být na vašem místě tak si koupím k nim ještě jeden nebo dva kusy a aby se pár sám sestavil a na jaře přebytečné kusy prodal.Já jsem se takhle pěkně nazlobil s královákama a červenokřídlými, u těch to máte to samé s určením páru.
růžové lemi tam má i samec než přepeří a jsou to dva samci
Neregistrovaný uživatel

michal550
napsal(a):
JSTE SI 100% JISTÝ ŽE TO JSOU OBA SAMCI???? Děkuji Michal
Podle fota č.3 na 100% 2 samci
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Podle fota č.3 na 100% 2 samci
A vůbec kam spěcháš?Nech je dopeřit pak uvidíš.