Společný chov papoušků

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.9.2007 16:52

Moji papoušci se spolu snášejí,bez problémů.....

22.9.2007 17:48

monell napsal(a):

je to moc pekny ja mam taky spolecny chov a ne ze to nedela dobrotu je to super samci pak makaj na 100 procent

22.9.2007 18:29

monell napsal(a):

Zdravím chci se zeptat jak máte velkou voliéru a co všechno v ní chováte Michal

22.9.2007 21:21

monell napsal(a):

Dobrý večer.Ten stolek je plný slunečnice???????A ta podlaha?????Jestli je pravda to co vidím ,no tož to je bordel.Co ti ptáci mají ovoce?A vodu?Kde pod stolkem?Do té vody tak akorát kadijoooooooooooooo.Je vidět,že pan chovatel nemá čas na uklid,i na krmení.

22.9.2007 21:45

kikin napsal(a):
Dobrý večer.Ten stolek je plný slunečnice???????A ta podlaha?????Jestli je pravda to co vidím ,no tož to je bordel.Co ti ptáci mají ovoce?A vodu?Kde pod stolkem?Do té vody tak akorát kadijoooooooooooooo.Je vidět,že pan chovatel nemá čas na uklid,i na krmení.

No nedá mi to a nic mi do toho není, ale nechápu, že se někdo ptá, jak máte velkou voliéru? Podle mě je to chlívek .
Zase to má výhodu, že tam nemusíte denně, mají podestláno a vodu si někde najdou....že tohle pouštíte na net.......

22.9.2007 21:53

frantisek klima napsal(a):
No nedá mi to a nic mi do toho není, ale nechápu, že se někdo ptá, jak máte velkou voliéru? Podle mě je to chlívek .
Zase to má výhodu, že tam nemusíte denně, mají podestláno a vodu si někde najdou....že tohle pouštíte na net.......

NO PODLE MNE BI SI TAM TO UKLIDIT MNEL JE TAM BORDEL NO ALE ASPON VIDITE TO ZE SPOLECNY CHOV JDE A VPOHODE KDYZ JE VYBRANEJ SPRAVNEJ DRUCH PO HROMADE A K TOMU BORDELU PANE TY MUSI BEJT ASI ZACERVENY CO A CO MYSI TECH TAM JE ASI CO

23.9.2007 22:30

hoksa napsal(a):
NO PODLE MNE BI SI TAM TO UKLIDIT MNEL JE TAM BORDEL NO ALE ASPON VIDITE TO ZE SPOLECNY CHOV JDE A VPOHODE KDYZ JE VYBRANEJ SPRAVNEJ DRUCH PO HROMADE A K TOMU BORDELU PANE TY MUSI BEJT ASI ZACERVENY CO A CO MYSI TECH TAM JE ASI CO

Ten bordel je strašný a tak si od takového člověka něco kupte. To si domů něco donesete, ani nevíte jak. V každém případě je pro to největší předpoklad.

11.11.2007 18:29

Můžet mi prosím napsat co společně chováte a jak se chovají ti alexandři velcí při takovém chovu? děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík