Papoušek horský - je to pár?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.10.2007 18:43

Dobrý den.Koupila jsem si letošní mladé papoušky horské, měl by to být pár,ale nejsem si jistá.Jsou od dubna.Pokud se to už dá trošku poznat, napište mi prosím své názory.Díky

6.10.2007 18:44

cicinka napsal(a):
Dobrý den.Koupila jsem si letošní mladé papoušky horské, měl by to být pár,ale nejsem si jistá.Jsou od dubna.Pokud se to už dá trošku poznat, napište mi prosím své názory.Díky

Jinak spolu skvěle vychází, neperou se a sedívají na stejném bidle.

6.10.2007 18:45

cicinka napsal(a):
Jinak spolu skvěle vychází, neperou se a sedívají na stejném bidle.

..

6.10.2007 18:48

cicinka napsal(a):
...

..A poslední foto.Ještě detail, to zrcátko na křídle měl jeden už při koupi, druhý ho měl mnohem méně výrazné.Jak je to možné?

6.10.2007 19:03

cicinka napsal(a):
..A poslední foto.Ještě detail, to zrcátko na křídle měl jeden už při koupi, druhý ho měl mnohem méně výrazné.Jak je to možné?

ja bych rekl podle posledniho fota ze to par je

6.10.2007 20:19

hoksa napsal(a):
ja bych rekl podle posledniho fota ze to par je

pár by to mohl být

7.10.2007 13:29

mtc napsal(a):
pár by to mohl být

Děkuji, potěšili jste mě V jakém věku to půjde poznat na 100%?

7.10.2007 16:12

cicinka napsal(a):
Děkuji, potěšili jste mě V jakém věku to půjde poznat na 100%?

příští rok už to poznáš.Jak přepeří tak to budeš vědět na 100%

8.1.2008 13:47

mtc napsal(a):
příští rok už to poznáš.Jak přepeří tak to budeš vědět na 100%

Dobrý den! Posílám nejnovější fotky.Jeden horák už výrazně žloutne, druhý je pořád stejný.Je možné, že ještě nezačal přepeřovat, nebo to bude opravdu samička?Díky.

8.1.2008 13:48

cicinka napsal(a):
Dobrý den! Posílám nejnovější fotky.Jeden horák už výrazně žloutne, druhý je pořád stejný.Je možné, že ještě nezačal přepeřovat, nebo to bude opravdu samička?Díky.

samec

14.1.2008 20:50

cicinka napsal(a):
A naposled..

Vážně tu není nikdo, kdo by se k nim vyjádřil?

14.1.2008 21:56

cicinka napsal(a):
Vážně tu není nikdo, kdo by se k nim vyjádřil?

Zdravím,
sice Horáky osobně nechovám, ale tihle dva vypadají opravdu na krásný párek... už jen podle velikosti hlav a výraznějšího zbarvení "pomyslného" samečka.... jeslti jsou stejně staří, tak ten rozdíl mezi nimi viditelný opravdu je, dej vědět až budeš mít letos na jaře v budce mladé
S přáním krásného dne, Peklíčko

14.1.2008 22:57

peklo napsal(a):
Zdravím,
sice Horáky osobně nechovám, ale tihle dva vypadají opravdu na krásný párek... už jen podle velikosti hlav a výraznějšího zbarvení "pomyslného" samečka.... jeslti jsou stejně staří, tak ten rozdíl mezi nimi viditelný opravdu je, dej vědět až budeš mít letos na jaře v budce mladé
S přáním krásného dne, Peklíčko

Pár je to na 100%

15.1.2008 02:12

cicinka napsal(a):

Suhlasim s predoslym nazorom, hlav a aj vyfarbenie nasvedčujú tomu, ze je to para!!!

15.1.2008 11:27

Tato Vovo napsal(a):
Suhlasim s predoslym nazorom, hlav a aj vyfarbenie nasvedčujú tomu, ze je to para!!!

Ok, díky za dobré zprávy..Ještě by mě zajímalo, dát jim budku už letos, nebo je lepší počkat, až budou mít dva roky?Díky

26.1.2008 19:38

wolfik napsal(a):
Pár je to na 100%

Dobrý den, dle mého názoru je to krásný pár,ale budku bych nechal az na pristi rok, z duvodu dospelosti, přeji hodne uspěchů s tímto krásným páremposílám foto mého páru

27.1.2008 18:01

cicinka napsal(a):
Ok, díky za dobré zprávy..Ještě by mě zajímalo, dát jim budku už letos, nebo je lepší počkat, až budou mít dva roky?Díky

radsi je nechat vyspet

17.3.2008 14:49

warezos napsal(a):
radsi je nechat vyspet

Pořád si myslíte, že je to pár?

17.3.2008 14:49

cicinka napsal(a):
Pořád si myslíte, že je to pár?

Samice detail

17.3.2008 14:50

cicinka napsal(a):
Samice detail

Začínají se jí dělat na hrudi žluté flíčky..

17.3.2008 14:53

cicinka napsal(a):
Začínají se jí dělat na hrudi žluté flíčky..

Ještě jednou samice..

17.3.2008 17:05

cicinka napsal(a):
Ještě jednou samice..

Ano mate určite krásny párik

20.3.2008 07:05

devilko napsal(a):
Ano mate určite krásny párik

A ta žlutá peříčka kolem zobáku?A fleky na hrudi?To je u samice normální?Jsem tu snad jediná, kdo si myslí, že mám dva samce?:o(

20.3.2008 09:40

cicinka napsal(a):
A ta žlutá peříčka kolem zobáku?A fleky na hrudi?To je u samice normální?Jsem tu snad jediná, kdo si myslí, že mám dva samce?:o(

potom uvidite jak se jim vybarvi ocas. ja sam loni koupil lonsky kus inzerovany s endoskopii pri prodeji mi nic nedal uz pri prodeji byl docela zluty ac mel byt mlady kus z nemecka pri koupi jsem na krouzku rok nevidel. a pri nedavne kontrole jsem na krouzku asi rok nasel 03 a jeste tam je bylo VZEP maji to nemecke krouzky? nebo jsme byl napalen ikdyz starsi krouzek mohl byt na ptakovi pouzit nedopatrenim protoze je ma docela dost zluteho zbarveni ale ocas je zatim ruzovy takze jestli je lonsky tak by se to pozdeji letos melo jiz poznat ne?

20.3.2008 13:06

Tomas2 napsal(a):
Dobrý den, dle mého názoru je to krásný pár,ale budku bych nechal az na pristi rok, z duvodu dospelosti, přeji hodne uspěchů s tímto krásným páremposílám foto mého páru

Ebiker, který je samec a který samice? Jak jsou staří?Nevím, jestli je to fotkou,ale přijdou mi oba vaši kouřáci dost žlutí.

20.3.2008 14:02

warezos napsal(a):
potom uvidite jak se jim vybarvi ocas. ja sam loni koupil lonsky kus inzerovany s endoskopii pri prodeji mi nic nedal uz pri prodeji byl docela zluty ac mel byt mlady kus z nemecka pri koupi jsem na krouzku rok nevidel. a pri nedavne kontrole jsem na krouzku asi rok nasel 03 a jeste tam je bylo VZEP maji to nemecke krouzky? nebo jsme byl napalen ikdyz starsi krouzek mohl byt na ptakovi pouzit nedopatrenim protoze je ma docela dost zluteho zbarveni ale ocas je zatim ruzovy takze jestli je lonsky tak by se to pozdeji letos melo jiz poznat ne?

Dobrý den! Zkoušela jsem "samici" nafotit ještě lépe.Už mi proboha někdo potvrďte, že je to samec, já jsem o tom totiž přesvědčená, ale nerada bych si prodala samici, kdyby to tedy samice byla..

20.3.2008 14:03

cicinka napsal(a):
Dobrý den! Zkoušela jsem "samici" nafotit ještě lépe.Už mi proboha někdo potvrďte, že je to samec, já jsem o tom totiž přesvědčená, ale nerada bych si prodala samici, kdyby to tedy samice byla..

další...

20.3.2008 16:21

cicinka napsal(a):
A naposled..

Můj názor ze samice to klidne byt může, moje 0.1 je taky svetlejsi!

21.3.2008 13:21

cicinka napsal(a):
...

Mate krasnu paru horaku.Dufam ze buduci rok sem pridate aj fotky mladych ktore od nich odchovate.
Chovu zdar

22.3.2008 14:22

brandis napsal(a):
Mate krasnu paru horaku.Dufam ze buduci rok sem pridate aj fotky mladych ktore od nich odchovate.
Chovu zdar

Dobrý den! Tak jsem pro jistotu včera dokoupila samici rok 06 a začli se dít věci.Oba samci si ji předcházeli, namlouvali si ji a mezi sebou se i trochu prali.Ale dnes už je všechno jasné, žlutější samec si ji zabral pro sebe a oba spolu sedí na budce..Druhého samce(údajnou samici) k ní nepustí na metr daleko..Takže pár to vážně nebyl..

22.3.2008 16:14

cicinka napsal(a):
Dobrý den! Tak jsem pro jistotu včera dokoupila samici rok 06 a začli se dít věci.Oba samci si ji předcházeli, namlouvali si ji a mezi sebou se i trochu prali.Ale dnes už je všechno jasné, žlutější samec si ji zabral pro sebe a oba spolu sedí na budce..Druhého samce(údajnou samici) k ní nepustí na metr daleko..Takže pár to vážně nebyl..

Přikládám foto nové samice se samcem..

Přidejte reakci

Přidat smajlík