Dobrý den.Koupila jsem si letošní mladé papoušky horské, měl by to být pár,ale nejsem si jistá.Jsou od dubna.Pokud se to už dá trošku poznat, napište mi prosím své názory.Díky
cicinka
napsal(a):
Dobrý den.Koupila jsem si letošní mladé papoušky horské, měl by to být pár,ale nejsem si jistá.Jsou od dubna.Pokud se to už dá trošku poznat, napište mi prosím své názory.Díky
Jinak spolu skvěle vychází, neperou se a sedívají na stejném bidle.
cicinka
napsal(a):
Jinak spolu skvěle vychází, neperou se a sedívají na stejném bidle.
..
cicinka
napsal(a):
...
..A poslední foto.Ještě detail, to zrcátko na křídle měl jeden už při koupi, druhý ho měl mnohem méně výrazné.Jak je to možné?
cicinka
napsal(a):
Dobrý den! Posílám nejnovější fotky.Jeden horák už výrazně žloutne, druhý je pořád stejný.Je možné, že ještě nezačal přepeřovat, nebo to bude opravdu samička?Díky.
samec
cicinka
napsal(a):
Vážně tu není nikdo, kdo by se k nim vyjádřil?
Zdravím,
sice Horáky osobně nechovám, ale tihle dva vypadají opravdu na krásný párek... už jen podle velikosti hlav a výraznějšího zbarvení "pomyslného" samečka.... jeslti jsou stejně staří, tak ten rozdíl mezi nimi viditelný opravdu je, dej vědět až budeš mít letos na jaře v budce mladé
S přáním krásného dne, Peklíčko
peklo
napsal(a):
Zdravím,
sice Horáky osobně nechovám, ale tihle dva vypadají opravdu na krásný párek... už jen podle velikosti hlav a výraznějšího zbarvení "pomyslného" samečka.... jeslti jsou stejně staří, tak ten rozdíl mezi nimi viditelný opravdu je, dej vědět až budeš mít letos na jaře v budce mladé
S přáním krásného dne, Peklíčko
Pár je to na 100%
wolfik
napsal(a):
Pár je to na 100%
Dobrý den, dle mého názoru je to krásný pár,ale budku bych nechal az na pristi rok, z duvodu dospelosti, přeji hodne uspěchů s tímto krásným páremposílám foto mého páru
cicinka
napsal(a):
Ok, díky za dobré zprávy..Ještě by mě zajímalo, dát jim budku už letos, nebo je lepší počkat, až budou mít dva roky?Díky
radsi je nechat vyspet
warezos
napsal(a):
radsi je nechat vyspet
Pořád si myslíte, že je to pár?
cicinka
napsal(a):
Samice detail
Začínají se jí dělat na hrudi žluté flíčky..
cicinka
napsal(a):
Začínají se jí dělat na hrudi žluté flíčky..
Ještě jednou samice..
cicinka
napsal(a):
A ta žlutá peříčka kolem zobáku?A fleky na hrudi?To je u samice normální?Jsem tu snad jediná, kdo si myslí, že mám dva samce?:o(
potom uvidite jak se jim vybarvi ocas. ja sam loni koupil lonsky kus inzerovany s endoskopii pri prodeji mi nic nedal uz pri prodeji byl docela zluty ac mel byt mlady kus z nemecka pri koupi jsem na krouzku rok nevidel. a pri nedavne kontrole jsem na krouzku asi rok nasel 03 a jeste tam je bylo VZEP maji to nemecke krouzky? nebo jsme byl napalen ikdyz starsi krouzek mohl byt na ptakovi pouzit nedopatrenim protoze je ma docela dost zluteho zbarveni ale ocas je zatim ruzovy takze jestli je lonsky tak by se to pozdeji letos melo jiz poznat ne?
Tomas2
napsal(a):
Dobrý den, dle mého názoru je to krásný pár,ale budku bych nechal az na pristi rok, z duvodu dospelosti, přeji hodne uspěchů s tímto krásným páremposílám foto mého páru
Ebiker, který je samec a který samice? Jak jsou staří?Nevím, jestli je to fotkou,ale přijdou mi oba vaši kouřáci dost žlutí.
warezos
napsal(a):
potom uvidite jak se jim vybarvi ocas. ja sam loni koupil lonsky kus inzerovany s endoskopii pri prodeji mi nic nedal uz pri prodeji byl docela zluty ac mel byt mlady kus z nemecka pri koupi jsem na krouzku rok nevidel. a pri nedavne kontrole jsem na krouzku asi rok nasel 03 a jeste tam je bylo VZEP maji to nemecke krouzky? nebo jsme byl napalen ikdyz starsi krouzek mohl byt na ptakovi pouzit nedopatrenim protoze je ma docela dost zluteho zbarveni ale ocas je zatim ruzovy takze jestli je lonsky tak by se to pozdeji letos melo jiz poznat ne?
Dobrý den! Zkoušela jsem "samici" nafotit ještě lépe.Už mi proboha někdo potvrďte, že je to samec, já jsem o tom totiž přesvědčená, ale nerada bych si prodala samici, kdyby to tedy samice byla..
cicinka
napsal(a):
Dobrý den! Zkoušela jsem "samici" nafotit ještě lépe.Už mi proboha někdo potvrďte, že je to samec, já jsem o tom totiž přesvědčená, ale nerada bych si prodala samici, kdyby to tedy samice byla..
další...
cicinka
napsal(a):
A naposled..
Můj názor ze samice to klidne byt může, moje 0.1 je taky svetlejsi!
brandis
napsal(a):
Mate krasnu paru horaku.Dufam ze buduci rok sem pridate aj fotky mladych ktore od nich odchovate.
Chovu zdar
Dobrý den! Tak jsem pro jistotu včera dokoupila samici rok 06 a začli se dít věci.Oba samci si ji předcházeli, namlouvali si ji a mezi sebou se i trochu prali.Ale dnes už je všechno jasné, žlutější samec si ji zabral pro sebe a oba spolu sedí na budce..Druhého samce(údajnou samici) k ní nepustí na metr daleko..Takže pár to vážně nebyl..
cicinka
napsal(a):
Dobrý den! Tak jsem pro jistotu včera dokoupila samici rok 06 a začli se dít věci.Oba samci si ji předcházeli, namlouvali si ji a mezi sebou se i trochu prali.Ale dnes už je všechno jasné, žlutější samec si ji zabral pro sebe a oba spolu sedí na budce..Druhého samce(údajnou samici) k ní nepustí na metr daleko..Takže pár to vážně nebyl..
Přikládám foto nové samice se samcem..