Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.11.2007 22:04

V litratuře jsem se dočetl že je dobré do voliery vysadit Bylinky používané v kuchini poradíte mi někdo co je tak nejlepší děkuji

12.11.2007 17:37

Omlouvám se za nepřiměřenou reakci, ale to už je tady na té iFauně síla......kuchi...
Bylinky by byly asi dobré, ale praxe mi ukazuje, že to nemá cenu....bohužel. Mám ve výletu malý stromek a andulky mu daly zabrat > zničí všechno. O Fischerácích a Penantech nemluvě! Zajímavé, že královákům roste ve voliéře ptačinec a pampeliška a je to v pohodě.

13.11.2007 08:54

frantisek klima napsal(a):
Omlouvám se za nepřiměřenou reakci, ale to už je tady na té iFauně síla......kuchi...
Bylinky by byly asi dobré, ale praxe mi ukazuje, že to nemá cenu....bohužel. Mám ve výletu malý stromek a andulky mu daly zabrat > zničí všechno. O Fischerácích a Penantech nemluvě! Zajímavé, že královákům roste ve voliéře ptačinec a pampeliška a je to v pohodě.

Do voliéry určitě nic ... jedině, že tam budete chovat drobotinu :-)
Kolem voliéry můžete zasadit různé bylinky, to bude vypadat hezky.
Mě osobně se osvědčilo pěstovat a zkrmovat oregáno.
Doporučuji přečíst : https://www.ifauna.cz/rubriky/clan _show.php?id=2706&r=4 ... vymažte mezeru ...
Když už teda navštěvujete iFaunu

TiborTeam

13.11.2007 09:00

tiborteam napsal(a):
Do voliéry určitě nic ... jedině, že tam budete chovat drobotinu :-)
Kolem voliéry můžete zasadit různé bylinky, to bude vypadat hezky.
Mě osobně se osvědčilo pěstovat a zkrmovat oregáno.
Doporučuji přečíst : https://www.ifauna.cz/rubriky/clan _show.php?id=2706&r=4 ... vymažte mezeru ...
Když už teda navštěvujete iFaunu

TiborTeam

jaksi ta adresa nefunguje....?

13.11.2007 09:02

frantisek klima napsal(a):
jaksi ta adresa nefunguje....?

.... clan _show .... tam je mezera ....
Klikněte na články a dejte vyhledat oregano .....

TiborTeam

13.11.2007 18:25

tiborteam napsal(a):
.... clan _show .... tam je mezera ....
Klikněte na články a dejte vyhledat oregano .....

TiborTeam

Uvedené rostliny se dají použít,ale musí se překrýt rámem z pletiva .Rám má kovové bodce ty se zapíchnou 10 až 15 cm nad rostliny,ty prorůstají a ptáci mají k rostlinám přístup aniž je zničí.Mails

Přidejte reakci

Přidat smajlík