Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.11.2007 19:44

Chcel by som poprosiť chovateľov týchto krásnych vtákov o pomoc. Napíšte sem čim kŕmite svojich chéovancov a podelte sa o fotky. Vopred ďakujem.

26.11.2007 19:45

abogado napsal(a):
Chcel by som poprosiť chovateľov týchto krásnych vtákov o pomoc. Napíšte sem čim kŕmite svojich chéovancov a podelte sa o fotky. Vopred ďakujem.

oprava. samozrejme chovancov bolo myslené

26.11.2007 19:48

abogado napsal(a):

niečo z môjho chovu. Čižik ohnivý

26.11.2007 19:49

abogado napsal(a):

Čižik ohnivý

26.11.2007 19:54

abogado napsal(a):

Stehlik obyčajný

26.11.2007 20:09

abogado napsal(a):

Dobry den.My davame nasim c.ohnivym specialnu zmes pre ciziky (VERSELE LAGA),aj naklicenu.Dalej davame zmes pre hmyzozrave,popripade suseny hmyz,z casu nacas vajcovu miesanicu obohatenu karotenom.Zo zeleneho krmiva ladovy salat,uhorku a z ostatnych zelenin a ovocia: mrkva,jablko,hruska.Pridavame vajickove drvene skrupinky a maju stale mineralny piesok.
Momentalne sme ich premiestnili do mensich klietok (60 x 60 x 40 cm) z povodnych 120 x 60 x 40 cm,kvoli zahniedzeniu.Popravde sa snazime o odchov,ale zatial sa nedari,aj ked sa paria uz pomerne dlhsi cas.Krmne davky sme upravili,dostavaju macane aj naklicene zrniny pre ciziky,vela cerstveho krmu a vaj.miesanicu.Obden aj hmyz.Tak uvidime,ako to ovplyvni hniez.aktivitu.
Drzime ich po paroch,osvetlenie Acradia (spec.pre vtakov) tc. 13 hodin denne,umiestnene su v bednovych klietkach.

29.11.2007 18:26

tatiana napsal(a):
Dobry den.My davame nasim c.ohnivym specialnu zmes pre ciziky (VERSELE LAGA),aj naklicenu.Dalej davame zmes pre hmyzozrave,popripade suseny hmyz,z casu nacas vajcovu miesanicu obohatenu karotenom.Zo zeleneho krmiva ladovy salat,uhorku a z ostatnych zelenin a ovocia: mrkva,jablko,hruska.Pridavame vajickove drvene skrupinky a maju stale mineralny piesok.
Momentalne sme ich premiestnili do mensich klietok (60 x 60 x 40 cm) z povodnych 120 x 60 x 40 cm,kvoli zahniedzeniu.Popravde sa snazime o odchov,ale zatial sa nedari,aj ked sa paria uz pomerne dlhsi cas.Krmne davky sme upravili,dostavaju macane aj naklicene zrniny pre ciziky,vela cerstveho krmu a vaj.miesanicu.Obden aj hmyz.Tak uvidime,ako to ovplyvni hniez.aktivitu.
Drzime ich po paroch,osvetlenie Acradia (spec.pre vtakov) tc. 13 hodin denne,umiestnene su v bednovych klietkach.

Ďakujem za odpoveď. Tak to vyzerá že nikto nechová tieto krasne vtáky.
Snaď už každý prešiel na chov papagájov čo je škoda, lebo ani na burzách a výstavach už pomali nieje vydno ani drobotinu, ani nič, len samé papagáje.

28.6.2010 18:25
laco74

XXX.XXX.82.234

Potreboval by som poradiť samičke čížika rastie zobák do kríža mám jej ho zostrihnúť? ak áno tak ako aby som jej neublížil ?
Alebo sa to dá upraviť nejako inak ?

29.6.2010 23:24
datl

XXX.XXX.8.99

Nebojte se přerostlý zobák lehce zastřihnout na velikost běžnou v přírodě. Používám na to obyčejné silnější nůžky na nehty.

Přidejte reakci

Přidat smajlík