Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.1.2006 08:23

Dobry den

zajimal by me vas nazor na pohlavi a rodice teto andulky. Podle mne se jedna o samce. O rodicich mi tvrdili, ze byli vystavni, pozna se to? Chovatelka mela dve chovne andulky v byte. A jedna se nejspis o svetlemodrou mutaci?

Je to trimesicni ptak - lepe receno 1.11.vylezl z budky, tak od vylihnuti.

Dekuji

12.1.2006 17:08

strnecka napsal(a):
Dobry den

zajimal by me vas nazor na pohlavi a rodice teto andulky. Podle mne se jedna o samce. O rodicich mi tvrdili, ze byli vystavni, pozna se to? Chovatelka mela dve chovne andulky v byte. A jedna se nejspis o svetlemodrou mutaci?

Je to trimesicni ptak - lepe receno 1.11.vylezl z budky, tak od vylihnuti.

Dekuji

2

12.1.2006 17:20

strnecka napsal(a):
4

A ano, to je ta na diete, to je focene uz kdyz mela ty sve potize. Ted uz je na tom zase dobre.

12.1.2006 19:25

strnecka napsal(a):
A ano, to je ta na diete, to je focene uz kdyz mela ty sve potize. Ted uz je na tom zase dobre.

ahoj,andulka je určitě sameček má krásně vybarvené ozobí do modra a to jestli je výstavní se pozná až bude starší ted je to ještě mláde a tak se to pořádně nedá zjistit,ale výstavní andulky jsou zhruba tak o hlavu větší naž ty klasické,andulka je moc hezká ale se z barvením ti neporadím to už nejsem takový profík,chovám andulky jen pro radost.Hodně štestí s andulákem.Karolína PS:mám také výstavní andulku tak to můžeš porovnat s fotkou.

12.1.2006 19:35

roxy live napsal(a):
ahoj,andulka je určitě sameček má krásně vybarvené ozobí do modra a to jestli je výstavní se pozná až bude starší ted je to ještě mláde a tak se to pořádně nedá zjistit,ale výstavní andulky jsou zhruba tak o hlavu větší naž ty klasické,andulka je moc hezká ale se z barvením ti neporadím to už nejsem takový profík,chovám andulky jen pro radost.Hodně štestí s andulákem.Karolína PS:mám také výstavní andulku tak to můžeš porovnat s fotkou.

Zdravím! Osobně si myslím, že to výstavní drobeček bude, mám také dvě a podle fotek se domnívám, že jde vidět, že to není ta klasická andulka. Přijde mi také, že je to světlé modrá andulka s klasickou kresbou. Určitě rodiče bude těžší, ta genetika je dost složitá, ale určitě tam nějaký ten modráček byl. JO a vypadá vážně na samečka.

13.1.2006 08:27

strnecka napsal(a):

Dobrý den,
jde o mladého samečka :-) Barva je světle modrá opalinová.

Milan

13.1.2006 17:25

mhabrcetl napsal(a):
Dobrý den,
jde o mladého samečka :-) Barva je světle modrá opalinová.

Milan

Ano, váhala jsem mezi klasickou a opalínovou kresbou, ale byl přece jenom focen jen ze předu.

13.1.2006 19:07

zviratkova napsal(a):
Ano, váhala jsem mezi klasickou a opalínovou kresbou, ale byl přece jenom focen jen ze předu.

Dobrý večer,
takhle vypadají pravé špičkové výstavní andulky,mrkněte.

http://www.andulky.cz/foto2005-09-04.html

Jsou to super stránky.Já tam chodím pravidelně.Taky jsem kdysi kupoval na burze nebo v obchodě výstavní andulky za 100kč.
Ale se skutečnýma výstavníma nemají nic společného i když jsou taky krásné.

14.1.2006 08:23

zviratkova napsal(a):

No to je jasné, ono hodnotit andulku podle fotky není ani jednoduché ani správné :-) Pak se snadno dopustíte chyby. Vím o čem mluvím, v předminulé Fauně jsem si dovolil pár připomínek k poznámkám jednoho známého chovatele a publicisty a hned byl oheň na střeše.

Milan www.andulky.cz

8.8.2006 11:38

mhabrcetl napsal(a):
No to je jasné, ono hodnotit andulku podle fotky není ani jednoduché ani správné :-) Pak se snadno dopustíte chyby. Vím o čem mluvím, v předminulé Fauně jsem si dovolil pár připomínek k poznámkám jednoho známého chovatele a publicisty a hned byl oheň na střeše.

Milan www.andulky.cz

A toto je prosim jaka mutace?

8.8.2006 17:55

strnecka napsal(a):
A toto je prosim jaka mutace?

Světlezelená perlová, jestli jsem to z té fotky dobře vyčetla

8.8.2006 18:54

zebricka napsal(a):
Světlezelená perlová, jestli jsem to z té fotky dobře vyčetla

Také bych řekla světlezelenou perlovou... Jo a mimochodem - je krásná!

Přidejte reakci

Přidat smajlík