Neregistrovaný uživatel

prosím jaká je cena rozely penant v mutaci , MODRÁ SKOŘICE , STŘÍBRNÝ , A ŠTĚPÁCI NA TYTO, DĚKUJI ZA ODPOVĚDI, J
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
prosím jaká je cena rozely penant v mutaci , MODRÁ SKOŘICE , STŘÍBRNÝ , A ŠTĚPÁCI NA TYTO, DĚKUJI ZA ODPOVĚDI, J
VAŽNĚ NIKDO NEZNÁ POHYBUJÍCÍ SE CENU TĚCHTO MUTACÍ??
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Modrá skořice cca 2000,-Kč , štěpák 1000-1200,-Kč. Stříbrný 5000-7000,-Kč,štěpák 3000-4000,-Kč.Tyto ceny jsou orientační a každý chovatel si své ptáky cení jinak.Míra Bláha.
Neregistrovaný uživatel

cik
napsal(a):
Modrá skořice cca 2000,-Kč , štěpák 1000-1200,-Kč. Stříbrný 5000-7000,-Kč,štěpák 3000-4000,-Kč.Tyto ceny jsou orientační a každý chovatel si své ptáky cení jinak.Míra Bláha.
DĚKUJI MNOHOKRÁT, NENAŠEL BY SE NĚKDO S FOTKOU TĚCHTO MUTACÍ? J
Neregistrovaný uživatel

cik
napsal(a):
Jardo,fotky žádné nemám.Když si ale do vyhledávání zadáš---mutace penant---,tak se ti tam ojeví cca 10 příspěvků.Míra Bláha.
to už jsem udělal, a v této mutaci se mi nic neoběvylo ale dík
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
to už jsem udělal, a v této mutaci se mi nic neoběvylo ale dík
Ahoj Jardo tady ti posílám foto mutací které jsi chtěl a zároveň ceny : stříbrný se dnes pohybuje mezi 8 000 - 10 000 Kč. Skořicový modrý 2000- 4 000 kč.
Neregistrovaný uživatel

papouch
napsal(a):
Ahoj Jardo tady ti posílám foto mutací které jsi chtěl a zároveň ceny : stříbrný se dnes pohybuje mezi 8 000 - 10 000 Kč. Skořicový modrý 2000- 4 000 kč.
krásnej pták blahopřeji a zároven díky za odpověd, jarda
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
samice modrá skořice štěpitelná do žlutých
jardda
napsal(a):
samice modrá skořice štěpitelná do žlutých
střibrna+štěpák
Neregistrovaný uživatel

zdendy
napsal(a):
střibrna+štěpák
prosím o určení mutace u světlejšího ptáka, tmavější je modrá štěp stříbro, díky
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
prosím o určení mutace u světlejšího ptáka, tmavější je modrá štěp stříbro, díky
2
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
3
a tady jiný pár, jde mi též o určení světlejšího ptáka to druhé by měla bít modrá skořice , díky všem , jarda
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
a tady jiný pár, jde mi též o určení světlejšího ptáka to druhé by měla bít modrá skořice , díky všem , jarda
v pozadí
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

zdendy
napsal(a):
Zdravim je to take modra skořice
druhý pár je tedy dvě skořice, jsou tgo dvě odlišné skořice jak je tedy správně pojmenovat ? a první pár je modrá 0,1 a 1,0 je světlejší jeli to skořice je světlejší nežli skořice v druhém páru, a to je? díky
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
druhý pár je tedy dvě skořice, jsou tgo dvě odlišné skořice jak je tedy správně pojmenovat ? a první pár je modrá 0,1 a 1,0 je světlejší jeli to skořice je světlejší nežli skořice v druhém páru, a to je? díky
2 pár
Neregistrovaný uživatel

jardda
napsal(a):
Je to modrá skořice
díky , jsem stoho zmatenej, co je tedy potom pták zde na budce, protože není klasicky modrý, děkuji
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
díky , jsem stoho zmatenej, co je tedy potom pták zde na budce, protože není klasicky modrý, děkuji
tentýž
Neregistrovaný uživatel

zdendy
napsal(a):
zluta skořice
je mnohem světlejší oproti klasické modré, ta na pletivu je klasická je tmavší, bohužel špatné foto
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
je mnohem světlejší oproti klasické modré, ta na pletivu je klasická je tmavší, bohužel špatné foto
tenhle pták je mnohem světlejší, nebo ? díky
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
tenhle pták je mnohem světlejší, nebo ? díky
i na ocase je to zřetelné,je fakt že na vlastní oči je to vidět lépe,
Neregistrovaný uživatel

zdendy
napsal(a):
podle fotek je na pletivu skorice a druhy je obyc
na první fotce je jeden pár, na dalších dvou je jiný pár, v modrých je tam zřetelný rozdíl , 0,1 modrá je o hodně tmavší nežli 1,0 v druhém pár je spíše do skořic, proto mě to mate, děkuji