souky
napsal(a):
Promin,ale nak jsem nepochopil co tímto básník chtěl říci...:(
To je v pořádku Souky, ani já někdy básníkům nerozumím.
Na zmíněném odkazu je tento text:
Vážení chovatelé okrasného ptactva,
velice mne těší, že se nám (ČSCH ZO č. 7, Čes. Budějovice) podařilo rozjet pravidelné burzy v Plané u ČB. - každá prvni sobota v měsíci od 7 do 9,30 hod. Přesto, že nemá dlouhou tradici (6. rok), její obliba a návštěvnost rok od roku stoupá. Svědčí o tom i stále se množící inzeráty ve Fauně, které se na ni odkazují. Protože jsem jedním z jejích organizátorů, rád bych zde rozpoutal diskusi na toto téma:
1. Jak jste s burzou spokojeni, případně nespokojeni a co bychom mohli dle Vašeho názoru ještě vylepšit.
2. V listopadu (první sobota a neděle) pořádáme již tradičně velkou propagační výstavu, jejíž součástí je sobotní burza. Myslíte si že je to vhodné, nebo bychom měli tyto akce nejen prostorově, ale i časově oddělit. (Uspořádat výstavu v jiném termínu).
lesk
napsal(a):
To je v pořádku Souky, ani já někdy básníkům nerozumím.
Na zmíněném odkazu je tento text:
Vážení chovatelé okrasného ptactva,
velice mne těší, že se nám (ČSCH ZO č. 7, Čes. Budějovice) podařilo rozjet pravidelné burzy v Plané u ČB. - každá prvni sobota v měsíci od 7 do 9,30 hod. Přesto, že nemá dlouhou tradici (6. rok), její obliba a návštěvnost rok od roku stoupá. Svědčí o tom i stále se množící inzeráty ve Fauně, které se na ni odkazují. Protože jsem jedním z jejích organizátorů, rád bych zde rozpoutal diskusi na toto téma:
1. Jak jste s burzou spokojeni, případně nespokojeni a co bychom mohli dle Vašeho názoru ještě vylepšit.
2. V listopadu (první sobota a neděle) pořádáme již tradičně velkou propagační výstavu, jejíž součástí je sobotní burza. Myslíte si že je to vhodné, nebo bychom měli tyto akce nejen prostorově, ale i časově oddělit. (Uspořádat výstavu v jiném termínu).
1.Na téhle burze jsem byl jen jednou a to dva roky zpátky,tak že současný stav hodnotit nemohu,ale kvalitu burzy dělají sami chovatelé svojí návštěvností a chováním.
2.Jestli je možnost oddělit výstavní prostory od burzy v rámci jednoho areálu,by to bylo ku prospěchu věci,ale termín v žádném případě neměnit.Tedy v jednom dni uspořádat obojí,výstavu i burzu.
lesk
napsal(a):
Navštivte prosím rubriku výstavy a burzy - moderované fórum. Budu vděčný za Vaše náměty.
Já burzu v Plané navštěvuji každý měsíc a jsem sní spokojen až nato že by se mělo otevřít větší část sálu a né jen ten kousek.Nemám to na burzu daleko a je tam i někdy(vlétě)dost výběr a tak jsem spokojen jen doufám že i nadále bude návštěvnost a spokojenost chovatelů pokračovat.Termín burzy a výstavy bych neměnil jsem snim spokojenej.Přeju hodně chovateských ůspěchů v letošní chovné sezóně a i nadéle a doufám že bude stoupat návštěvnost této burzy s pozdravem Petr