Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.1.2008 20:56

Zdravím. Nejsem si zcela jistý pohlavím u jedné andulky. Podle mě je to samec, ale byl bych rád kdyby mě v tom někdo ztvrdil přikládám foto

2.1.2008 21:11

cajin napsal(a):
Zdravím. Nejsem si zcela jistý pohlavím u jedné andulky. Podle mě je to samec, ale byl bych rád kdyby mě v tom někdo ztvrdil přikládám foto

Ještě by me zajimalo co ptakum chybí ze se jim občas roztřepují ocasní pera. Děkuji

2.1.2008 21:52

cajin napsal(a):
Ještě by me zajimalo co ptakum chybí ze se jim občas roztřepují ocasní pera. Děkuji

Určitě sameček.Ocasní pera můžou mít roztřepená z neustálého lození po pletivě, aspoň u mě to jeden takový neposedný samec, co je pořád na pletivě, má taky..

2.1.2008 22:04

cicinka napsal(a):
Určitě sameček.Ocasní pera můžou mít roztřepená z neustálého lození po pletivě, aspoň u mě to jeden takový neposedný samec, co je pořád na pletivě, má taky..

já si spíš myslím ,že se jedná o samičku jelikož v ozobí je vidět béžová

2.1.2008 22:27

wolfik napsal(a):
já si spíš myslím ,že se jedná o samičku jelikož v ozobí je vidět béžová

No tehnle ptacek se neustale cukruje s zlutou samici, ale to nekdy samice i samci delaji tak sem prave nevedel jestli to nejsou dvě samice. A bylo mě divný, že jsem ho neviděl krmit samičku. Ale to bude dělat až třeba v době hnízdění.

3.1.2008 00:03

cajin napsal(a):

Dobrý den, podle mě je to 100 % samec, také jsem jednoho měl se stejným ozobím.

3.1.2008 18:41

olda1 napsal(a):
Dobrý den, podle mě je to 100 % samec, také jsem jednoho měl se stejným ozobím.

Podle mě je to sameček, samička by vypadal jinak.

Podívejte se sem, pokusila jsem se něco nafotit (odstraňte mezery):
http://www.chuvicky.estranky.cz/ clanky/strucne-o-chovu-nekterych-druhu/ andulka-vlnkovana

karloser

23.8.2008 15:33
karloser

XXX.XXX.147.173

cajin napsal(a):

samice maji ozobi do rudě červene.samci modre.mladata ružove ale u albinu je to těžke takže bych řekl že je to mladě

Přidejte reakci

Přidat smajlík