Vkládejte sem prosím fotky těchto krásných papoušků, už tady dlouho nebyli. Děkuji
zebricka
napsal(a):
Vkládejte sem prosím fotky těchto krásných papoušků, už tady dlouho nebyli. Děkuji
Pár senegalců - dvouletý a roční samička
mirja
napsal(a):
Pár senegalců - dvouletý a roční samička
spokojený pár
mirja
napsal(a):
sameček versteri
Tak nejakej ten "bratranek" tehle krasavcu
ksarka
napsal(a):
Tak nejakej ten "bratranek" tehle krasavcu
a po velike koupeli
Luboš Jedlinský
napsal(a):
a ještě jednou muj krasavec
listopadoví pap. konžští fantiensis
cone
napsal(a):
Pap. senegalský mesotypus 3 měs.
Senegalští mesotypus 17dnů
zebricka
napsal(a):
Niečo z Exoty 2007
Poic. rufiventris
zebricka
napsal(a):
Môj druhý zostavený pár.
Obaja 2007
lukas bryndza
napsal(a):
Môj druhý zostavený pár.
Obaja 2007
můj odchov 2006
mencakovi
napsal(a):
a poslední,vše od jednoho páru
cervenobrichac spolecne s pyrurou
mencakovi
napsal(a):
sameček žlutotemenný,samička je v budce
Také se přidám... Zde radostný pohled do boudy....
vetrak
napsal(a):
Také se přidám... Zde radostný pohled do boudy....
A zde po vylétnutí ve větší voliéře...
zebricka
napsal(a):
Náš první odchov poicephalus meyeri. Na první pokus 4 plná vejce, 4 mláďata. Bohužel dvě uhynula během prvních dnů - příčina infekce žloutkového vaku od samice. Zbylá dvě mláďata jsme kvůli podávání antibiotik museli odebrat k ručnímu dokrmení. Prvních pár dní to byl boj o život, ale teď jsou z nich krasavci, krásně přibývající na váze. Jde pravděpodobně o párek, sameček má ve věku 33 dnů přes 120g, samička o 10g méně.
Oba rodiče jsou z odchovu, sameček 4letý, samice něco přes 2 roky. Byla to láska na první pohled, po všech vyšetřeních a karanténě jsme zkusili dát samici k samcovi do klece, připraveni zasáhnout při náznaku agrese. K našemu překvapení ji v první vteřině šel krmit a od té doby se od ní nehnul. Koncem října jsem jim dal na zkoušku budku (ležatá, stlučená ze smrkových prken) a ejhle, po čtrnácti dnech v ní bylo první vajíčko. Kéž by takhle fungovaly všechny naše páry :)
Dnešní fotka..
jirka_amaz
napsal(a):
Náš první odchov poicephalus meyeri. Na první pokus 4 plná vejce, 4 mláďata. Bohužel dvě uhynula během prvních dnů - příčina infekce žloutkového vaku od samice. Zbylá dvě mláďata jsme kvůli podávání antibiotik museli odebrat k ručnímu dokrmení. Prvních pár dní to byl boj o život, ale teď jsou z nich krasavci, krásně přibývající na váze. Jde pravděpodobně o párek, sameček má ve věku 33 dnů přes 120g, samička o 10g méně.
Oba rodiče jsou z odchovu, sameček 4letý, samice něco přes 2 roky. Byla to láska na první pohled, po všech vyšetřeních a karanténě jsme zkusili dát samici k samcovi do klece, připraveni zasáhnout při náznaku agrese. K našemu překvapení ji v první vteřině šel krmit a od té doby se od ní nehnul. Koncem října jsem jim dal na zkoušku budku (ležatá, stlučená ze smrkových prken) a ejhle, po čtrnácti dnech v ní bylo první vajíčko. Kéž by takhle fungovaly všechny naše páry :)
Dnešní fotka..
Gratulujem Jirko, a pridávam moje 28 dňové Poicephalus gulielmi fantiensis.
Čo som písal v príspevku o tom vzdušnom vaku,tak to pominulo cca po 6 dňoch a mladé je OK .
nobilis
napsal(a):
Gratulujem Jirko, a pridávam moje 28 dňové Poicephalus gulielmi fantiensis.
Čo som písal v príspevku o tom vzdušnom vaku,tak to pominulo cca po 6 dňoch a mladé je OK .
Tu sú rodičia