Neregistrovaný uživatel

Dobrý den.Jednou jsem procházel chovatelskou literatůru a oči mě přišli na tento druh.Díval jsem se do inzerce a žádný inzerát mi to nenašlo.Proto bych se chtěl zeptat jestli je někdo chová a kolik je asi cena.Moc děkuji za odpovědi a za přiložené fotky se nebudu zlobit.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den.Jednou jsem procházel chovatelskou literatůru a oči mě přišli na tento druh.Díval jsem se do inzerce a žádný inzerát mi to nenašlo.Proto bych se chtěl zeptat jestli je někdo chová a kolik je asi cena.Moc děkuji za odpovědi a za přiložené fotky se nebudu zlobit.
Tito ptáci se u nás skoro nevyskytují v Holandsku se dají sehnat celkem bez potíží cena kolem 3000 za pár
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj. Bol som na šampionáte v Hasseltu. Mali tam vdovky na burze. Cena bola 180EUR/pár. Na burzách na Slovensku(Nitra) a v Čechách (Přerov, Uherské Hradište) minulý rok som ich nevidel. S pozdravom
mako
napsal(a):
Ahoj. Bol som na šampionáte v Hasseltu. Mali tam vdovky na burze. Cena bola 180EUR/pár. Na burzách na Slovensku(Nitra) a v Čechách (Přerov, Uherské Hradište) minulý rok som ich nevidel. S pozdravom
Dobrý den, mohl byste nám říct jaké zajímavé druhy byxly vidět na šampionátu popřípadě na burze?? Děkuji moc
majna
napsal(a):
Dobrý den, mohl byste nám říct jaké zajímavé druhy byxly vidět na šampionátu popřípadě na burze?? Děkuji moc
Dobrý deň. Na šampionáte boli asi 2/3 kanárov a to ako postavových tak aj farebných. Myslím, že určite tam si prišli na svoje drobotinári. Boli tam európske vtáctvo a jeho mutácie (hýle, čižiky, stehlíky, glezgy....) no taktiež exotické vtáctvo amadiny(gouldy,pruhované, červenohlavé, trojfarebné, modrolíce...), astrildov bolo menej (šedy, pestrý tam bol jeden pár, červenouchý, bielolíci....chýbali mi tam oranžovolíci, vlnkovaný), no pravdaže kvantum ryžovníkov, zebričiek a pestuniek a striebrozobiek. Pravdaže tam boli aj motýliky a to červenouchý, granátový, modrohlavý. Z papagájov tam bolo to veľmi slabé aspoň to tvrdili papuškári čo tam boli. Mňa táto časť šampionátu veľmi nezaujimala. Na burze boli okrem kanárov, zebričky viac zastúpené. Zvláštnosťami na burze boli pre mňa už spomenuté vdovky, timálie činske, tangara modrohlavá no a taktiež európske vtáctvo tak ako na šampionáte. S pozdravom
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
http://www.disc overy.com/googleearth/p layer.html?playe rId=219243115&categoryId=50 2335165&lineupId=45234 0373&titleId=4376 79091
je tam 6 mezer tak to odstraň je to nádhera