Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

30.1.2008 20:58
Neregistrovaný uživatel

penant, jaký průměr otvoru do budky používáte, díky

Neregistrovaný uživatel

30.1.2008 21:24
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Používám průměr 8cm a vše je OK.

31.1.2008 11:32

Používám průměr 8cm a vše je OK.

Souhlasím 8cm.

2.2.2008 22:09

Tomas2 napsal(a):
Souhlasím 8cm.

Chovám penanty několik let vletový otvor dělám 8-10 cm, ale penanti si ho upraví podle svého, někteří mají průměr i 15cm.

3.2.2008 04:16

papouch napsal(a):
Chovám penanty několik let vletový otvor dělám 8-10 cm, ale penanti si ho upraví podle svého, někteří mají průměr i 15cm.

Zdravím štěpí samice od penantů a pap. alexandřin.dík

3.2.2008 09:04

qwer napsal(a):
Zdravím štěpí samice od penantů a pap. alexandřin.dík

Ano i ne.Záleží jakou mutaci máte .

3.2.2008 12:52

cik napsal(a):
Ano i ne.Záleží jakou mutaci máte .

prosim o radu:mám samce penanta oražová skořice,rodiče jsou oranžovy,je samec dvoufaktorovy? muže mit modrou samici? co s toho vypadne?

Neregistrovaný uživatel

3.2.2008 14:54
Neregistrovaný uživatel

Proč myslíte že také záleží jakou máte mutaci? a ještě dotaz pro skušené odborníky, jsou tito modří ptáci pár napravo má bejt samec , má ale tak daleko od sebe nohy až to mate, děkuji všem za názory, jarda

Neregistrovaný uživatel

3.2.2008 14:55
Neregistrovaný uživatel

Proč myslíte že také záleží jakou máte mutaci? a ještě dotaz pro skušené odborníky, jsou tito modří ptáci pár napravo má bejt samec , má ale tak daleko od sebe nohy až to mate, děkuji všem za názory, jarda

2

Neregistrovaný uživatel

3.2.2008 14:56
Neregistrovaný uživatel

2

3

Neregistrovaný uživatel

3.2.2008 14:59
Neregistrovaný uživatel

3

4 . tady nalevo

Neregistrovaný uživatel

3.2.2008 15:01
Neregistrovaný uživatel

4 . tady nalevo

sám 1,0

3.2.2008 15:02

4 . tady nalevo

Samici od samce jde dobře rozeznat podle velikosti hlavy.Z těch fotek bych spíš řekl,že to jsou dvě samice.

Neregistrovaný uživatel

3.2.2008 15:06
Neregistrovaný uživatel

miky2 napsal(a):
Samici od samce jde dobře rozeznat podle velikosti hlavy.Z těch fotek bych spíš řekl,že to jsou dvě samice.

mlavu má vírazně větší, ale celkový dojem samice, ale jdou k sobě, tak nevím, díky

Neregistrovaný uživatel

3.2.2008 15:28
Neregistrovaný uživatel

mlavu má vírazně větší, ale celkový dojem samice, ale jdou k sobě, tak nevím, díky

setkal jste se nikdo stím že samec měl takto široko nohy od sebe? díky

Neregistrovaný uživatel

3.2.2008 17:08
Neregistrovaný uživatel

setkal jste se nikdo stím že samec měl takto široko nohy od sebe? díky

dnes nikdo nepomůže svým názorem? íky

3.2.2008 18:12

dnes nikdo nepomůže svým názorem? íky

Osobně se přikláním k tomu že to je pár a přikládám foto 1.1 rosela penantova modrá

3.2.2008 18:30

Pane Jardo,v profilu uvádítě ,že chováte mutace rosel.Předpokládám,že trochu znáte základy genetiky.Divím se tedy,proč se ptáte z jakého důvodu záleží na mutaci.
Pokud by tazetel zadal konkrétní mutaci rozel a princezek kterou má,tak bych mu mohl odpovědět.

Neregistrovaný uživatel

3.2.2008 18:53
Neregistrovaný uživatel

cik napsal(a):
Pane Jardo,v profilu uvádítě ,že chováte mutace rosel.Předpokládám,že trochu znáte základy genetiky.Divím se tedy,proč se ptáte z jakého důvodu záleží na mutaci.
Pokud by tazetel zadal konkrétní mutaci rozel a princezek kterou má,tak bych mu mohl odpovědět.

omlouvám se , nepozorně jsem četl myslel jsem že odpověd patří k velikosti otvoru pro penanty proto jsem se divil, omlouvám se pane Bláha, a dotaz ke zmíněnému páru modr,penantů , je tedy možné že je to pár, ? dnes jsem je dovezl a prý už odchovaly , údajný samec po hodině v novém prostředí hnedle zmyzel v boudě a hrabal jak das, budky totiž nechávám celý rok, jen že u jiných párů mi samci do boudy vubec nejdou, proto jsem si myslel že jsou to dvě 0,1 a i postava tomu napovídala, je možné že se budeu dvě holky krmit a chovat se jako pár? ta šířka rozkroku mě vážně mate. jarda

3.2.2008 18:59

omlouvám se , nepozorně jsem četl myslel jsem že odpověd patří k velikosti otvoru pro penanty proto jsem se divil, omlouvám se pane Bláha, a dotaz ke zmíněnému páru modr,penantů , je tedy možné že je to pár, ? dnes jsem je dovezl a prý už odchovaly , údajný samec po hodině v novém prostředí hnedle zmyzel v boudě a hrabal jak das, budky totiž nechávám celý rok, jen že u jiných párů mi samci do boudy vubec nejdou, proto jsem si myslel že jsou to dvě 0,1 a i postava tomu napovídala, je možné že se budeu dvě holky krmit a chovat se jako pár? ta šířka rozkroku mě vážně mate. jarda

Já si myslím,že by to mohl být pár.

3.2.2008 22:01

cik napsal(a):
Já si myslím,že by to mohl být pár.

Můj názor, je pár. Chovu zdar

Neregistrovaný uživatel

4.2.2008 08:44
Neregistrovaný uživatel

Tomas2 napsal(a):
Můj názor, je pár. Chovu zdar

děkuji všem za odpovědi a názor, Jarda

4.2.2008 10:09

děkuji všem za odpovědi a názor, Jarda

Je to určitě pár.Darax

Neregistrovaný uživatel

4.2.2008 19:31
Neregistrovaný uživatel

darax napsal(a):
Je to určitě pár.Darax

Můžete prosím někdo vložit fota penantů žlutých . a v jaké cenové relaci se pohybují, díky všem

4.2.2008 20:49

žlutý penant v pozadí ve předu červená skořice

5.2.2008 22:16

darax napsal(a):
žlutý penant v pozadí ve předu červená skořice

Žlutý penant

6.2.2008 08:40

Můžete prosím někdo vložit fota penantů žlutých . a v jaké cenové relaci se pohybují, díky všem

Žluta skořice cena žlutych 5000-9000 dle vybarveni

6.2.2008 13:25

zdendy napsal(a):
Žluta skořice cena žlutych 5000-9000 dle vybarveni

STRAKA

6.2.2008 16:32

.

6.2.2008 16:40

odchov 07

6.2.2008 16:42

.

Přidejte reakci

Přidat smajlík