Neregistrovaný uživatel

penant, jaký průměr otvoru do budky používáte, díky
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Používám průměr 8cm a vše je OK.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Proč myslíte že také záleží jakou máte mutaci? a ještě dotaz pro skušené odborníky, jsou tito modří ptáci pár napravo má bejt samec , má ale tak daleko od sebe nohy až to mate, děkuji všem za názory, jarda
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Proč myslíte že také záleží jakou máte mutaci? a ještě dotaz pro skušené odborníky, jsou tito modří ptáci pár napravo má bejt samec , má ale tak daleko od sebe nohy až to mate, děkuji všem za názory, jarda
2
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

miky2
napsal(a):
Samici od samce jde dobře rozeznat podle velikosti hlavy.Z těch fotek bych spíš řekl,že to jsou dvě samice.
mlavu má vírazně větší, ale celkový dojem samice, ale jdou k sobě, tak nevím, díky
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
mlavu má vírazně větší, ale celkový dojem samice, ale jdou k sobě, tak nevím, díky
setkal jste se nikdo stím že samec měl takto široko nohy od sebe? díky
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
setkal jste se nikdo stím že samec měl takto široko nohy od sebe? díky
dnes nikdo nepomůže svým názorem? íky
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
dnes nikdo nepomůže svým názorem? íky
Osobně se přikláním k tomu že to je pár a přikládám foto 1.1 rosela penantova modrá
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pane Jardo,v profilu uvádítě ,že chováte mutace rosel.Předpokládám,že trochu znáte základy genetiky.Divím se tedy,proč se ptáte z jakého důvodu záleží na mutaci.
Pokud by tazetel zadal konkrétní mutaci rozel a princezek kterou má,tak bych mu mohl odpovědět.
Neregistrovaný uživatel

cik
napsal(a):
Pane Jardo,v profilu uvádítě ,že chováte mutace rosel.Předpokládám,že trochu znáte základy genetiky.Divím se tedy,proč se ptáte z jakého důvodu záleží na mutaci.
Pokud by tazetel zadal konkrétní mutaci rozel a princezek kterou má,tak bych mu mohl odpovědět.
omlouvám se , nepozorně jsem četl myslel jsem že odpověd patří k velikosti otvoru pro penanty proto jsem se divil, omlouvám se pane Bláha, a dotaz ke zmíněnému páru modr,penantů , je tedy možné že je to pár, ? dnes jsem je dovezl a prý už odchovaly , údajný samec po hodině v novém prostředí hnedle zmyzel v boudě a hrabal jak das, budky totiž nechávám celý rok, jen že u jiných párů mi samci do boudy vubec nejdou, proto jsem si myslel že jsou to dvě 0,1 a i postava tomu napovídala, je možné že se budeu dvě holky krmit a chovat se jako pár? ta šířka rozkroku mě vážně mate. jarda
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
omlouvám se , nepozorně jsem četl myslel jsem že odpověd patří k velikosti otvoru pro penanty proto jsem se divil, omlouvám se pane Bláha, a dotaz ke zmíněnému páru modr,penantů , je tedy možné že je to pár, ? dnes jsem je dovezl a prý už odchovaly , údajný samec po hodině v novém prostředí hnedle zmyzel v boudě a hrabal jak das, budky totiž nechávám celý rok, jen že u jiných párů mi samci do boudy vubec nejdou, proto jsem si myslel že jsou to dvě 0,1 a i postava tomu napovídala, je možné že se budeu dvě holky krmit a chovat se jako pár? ta šířka rozkroku mě vážně mate. jarda
Já si myslím,že by to mohl být pár.
Neregistrovaný uživatel

Tomas2
napsal(a):
Můj názor, je pár. Chovu zdar
děkuji všem za odpovědi a názor, Jarda
Neregistrovaný uživatel

darax
napsal(a):
Je to určitě pár.Darax
Můžete prosím někdo vložit fota penantů žlutých . a v jaké cenové relaci se pohybují, díky všem
darax
napsal(a):
žlutý penant v pozadí ve předu červená skořice
Žlutý penant
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Můžete prosím někdo vložit fota penantů žlutých . a v jaké cenové relaci se pohybují, díky všem
Žluta skořice cena žlutych 5000-9000 dle vybarveni
zdendy
napsal(a):
Žluta skořice cena žlutych 5000-9000 dle vybarveni
STRAKA
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
odchov 07
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
.