qwer
napsal(a):
Tuto adresu neznám
Tuto adresu určitě neznáte, protože nepatří p.Janečkovi. Já Vám pouze nabízím to, že ho znám a pokud se týká obchodních záležitostí, můžu Vám na této adrese zdělit svoje zkušenosti, pokud máte nějaký konkrétní dotaz a nechcete ho tady zveřejňovat. Je jen na Vás, jestli napíšete, nebo ne.
rare
napsal(a):
Tuto adresu určitě neznáte, protože nepatří p.Janečkovi. Já Vám pouze nabízím to, že ho znám a pokud se týká obchodních záležitostí, můžu Vám na této adrese zdělit svoje zkušenosti, pokud máte nějaký konkrétní dotaz a nechcete ho tady zveřejňovat. Je jen na Vás, jestli napíšete, nebo ne.
Velmi ludsky prijatelna az priatelska vypomoc
rare
napsal(a):
Dík pčr.
qwer
napsal(a):
Dík pčr.
Kéž bych já měl vaše problémy to by bylo super... Vše je jak už dobře víte vyřešené.. a vyřešilo by se to i bez tohohle trapného threadu... Samozřejmě že Vaše jméno nezveřejňuju (po Vašem vzoru), chápu že se za něj stydíte.. Příště radši zkuste něco plodnějšího tenhle portál si to 100% zaslouží. S přátelským pozdravem Lukáš Janeček,