jirkaa
napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych dělat jak vnitřní, tak i vnější voliéry z tohoto materiálu. Rád bych věděl vaše zkušenosti a nejvhodnější rozměry včetně tloušťky. děkuji
Zdravím, vřele doporučuji tento materiál jak kvůli jednoduchému a přesnému zpracování tak kvůli pevnosti konstrukce a následnému upevnění pletiva - u mne texy. Na první voliéru jsem použil jekl 25x25, 2oddělení 5x1,4x2,1 z toho vnitřek 2m a 1odd. 6x1,5x2 z toho vnitřek 3 m a v pohodě teď dělám nové a koupil jsem jekl 20x20, myslím, že by měl stačit. Ať to vyjde A.
abe
napsal(a):
Zdravím, vřele doporučuji tento materiál jak kvůli jednoduchému a přesnému zpracování tak kvůli pevnosti konstrukce a následnému upevnění pletiva - u mne texy. Na první voliéru jsem použil jekl 25x25, 2oddělení 5x1,4x2,1 z toho vnitřek 2m a 1odd. 6x1,5x2 z toho vnitřek 3 m a v pohodě teď dělám nové a koupil jsem jekl 20x20, myslím, že by měl stačit. Ať to vyjde A.
Zdravím,teď řeším stejný problem-ty texy jdou šroubovat bez předvrtání?Vím že se s tím spojují hliníkové plechy (třeba izolace) .Jakou mají ty jekly sílu stěny?Díky Luboš
lubka
napsal(a):
Zdravím,teď řeším stejný problem-ty texy jdou šroubovat bez předvrtání?Vím že se s tím spojují hliníkové plechy (třeba izolace) .Jakou mají ty jekly sílu stěny?Díky Luboš
Díky za odpověď.
Pro Luboše: podrobnosti o rozměrech a sílách Jeklu najdeš na:
http://www.kondor.cz/ sortiment/kategorie.php? kat_id=
9&PHPSESSID= ae54f9b88d29274d72a 76302177d60d8
bez mezer
jirkaa
napsal(a):
Díky za odpověď.
Pro Luboše: podrobnosti o rozměrech a sílách Jeklu najdeš na:
http://www.kondor.cz/ sortiment/kategorie.php? kat_id=
9&PHPSESSID= ae54f9b88d29274d72a 76302177d60d8
bez mezer
Ano jde to bez předvrtání - bez problémů, podle síly pletiva je dobré použít velkoplošné podložky A.
Neregistrovaný uživatel

jirkaa
napsal(a):
díky moc
pochybuji že jdou texy šrouby dávat bez předvrtání, to fakt asi ne, jarda
Neregistrovaný uživatel

pepin
napsal(a):
Nevím nakolik jste technický ale ty šrouby jsou samopředvrtávací.........
no jak myslíte, nevím nevím.jarda
Neregistrovaný uživatel

lubka
napsal(a):
Právě proto jsem se taky divil,ale když to má kolega vyzkoušený...
Mluvíme o stejném vrutu? tex-na 6.- 8. nástrčku
používám tyto, a předvrtávám je fakt že jsem ještě neskoušel naostro, díky všem Jarda
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
používám tyto, a předvrtávám je fakt že jsem ještě neskoušel naostro, díky všem Jarda
Do jeklů používám tyto texy bez předvrtání,bez problémů jsem je dostal i do 4mm silné stěny trubky.Práce je to mnohem lepší a rychlejší než předvrtávat a nýtovat,nehledě na to že hliníkové nýty brzy zoxidují a rozpadají se.
Neregistrovaný uživatel

olda1
napsal(a):
Dobrý večer, tyhle šrouby používám také a bez předvrtání do 2 mm jeklu lezou uplně v pohodě.S pozdravem Olda.
tak to je super, asi jem si do ted jen přidělával práci díky za názory , Jarda
Neregistrovaný uživatel

lubka
napsal(a):
Tak to je dobrá zpráva,zítra to zkusím.Ještě by mě zajímalo co s těmi hroty co prolezou,uřezat nebo tam třeba připevnit lať?Díky Luboš
zvol takovej rozměr a délku šroubu kterou potřebuješ cca 2cm jekl 1,5 cm šroub a nemůže přeco čokat, at se daří Jarda
Neregistrovaný uživatel

petr b
napsal(a):
V tom případě je lepší je rozbrušovačkou zaříznout aby se ptáci nezranili.
máte někdo skušenosti kde se dá nejlépe nakoupit jekl 20x20 budu kompletně renovovat tak zjištuji a dávám do kupy info o matroši, díky všem za radu , jarda
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
máte někdo skušenosti kde se dá nejlépe nakoupit jekl 20x20 budu kompletně renovovat tak zjištuji a dávám do kupy info o matroši, díky všem za radu , jarda
Dobrý den,
na internetu si najděte fy. ferona a ti ho maji asi za nej cenu.Kamarád ted od nich kupoval a dovezli mu to až dom.Jirka