Neregistrovaný uživatel

samec penanta se chová jak samice, neustále sedí na bidle a dělá kolébku jako samice, čím se to dá vysvětlit? díky všem.Jarda
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
samec penanta se chová jak samice, neustále sedí na bidle a dělá kolébku jako samice, čím se to dá vysvětlit? díky všem.Jarda
ii
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

loufan
napsal(a):
A jste si jistý že je to samec?
já ne a vy?proto jsem sem dal foto, koukám že rada je drahá ptal jsem jestli sz¨tím má někdo skušenost, jarda
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
já ne a vy?proto jsem sem dal foto, koukám že rada je drahá ptal jsem jestli sz¨tím má někdo skušenost, jarda
PROJEVUJÍ SE I 0,1 SPĚVEM , NEBO JEN 1,0 ? díky
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
PROJEVUJÍ SE I 0,1 SPĚVEM , NEBO JEN 1,0 ? díky
to nám zde vážně nikdo neporadí na zhora uvedené otázky, nějaké postřehy či skušenosti , děkuji za všechny co jsou zvědaví, jarda
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
to nám zde vážně nikdo neporadí na zhora uvedené otázky, nějaké postřehy či skušenosti , děkuji za všechny co jsou zvědaví, jarda
Tak už asi nikdo penanty nechová, jo to je vlastně Austálie a tu dělají jen tak zvaní masaři jak se píše na Diskusi, tak pardon, Jarda
Neregistrovaný uživatel

devilko
napsal(a):
podľa druhej fotky je to pára, zvukovo sa prejavuju obaja, hlavne keď sú v toku
DĚKUJI, A PROČ SE 1,0 JAK PRDLOUŠ OBČAS CHOVÁ JAK SAMICE ?předkloněnej na bidle dělá kolébku a klepe se, ale jinak když se předvádí z rostaženym ocasem je to frajer, žeby takto něco 0,1 naznačoval ? nebo je to jen komik? díky
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
DĚKUJI, A PROČ SE 1,0 JAK PRDLOUŠ OBČAS CHOVÁ JAK SAMICE ?předkloněnej na bidle dělá kolébku a klepe se, ale jinak když se předvádí z rostaženym ocasem je to frajer, žeby takto něco 0,1 naznačoval ? nebo je to jen komik? díky
Je to súčasť ich predvádzania, náš samec to tiež robí.
devilko
napsal(a):
Je to súčasť ich predvádzania, náš samec to tiež robí.
samci se v dobe toku projevují různým způsobem,a jak zde bylo zmíněno je to součáast pářicího rituálu v době toku, můžete být klidný pára je to 100%, taky ted sice nevim jakého jste pohlaví ale jedna se v tomto případě o mužské tak dam priklad na muži.taky kdyz chce chlap sbalit nejakou slecnu v baru se naparuje keca nekdy takove hlouposti ze by si sam nekdy vrazil a ruzne se naparuje, aby jiz zminenou slecnu dostal tam kam chce ( napr. do postele ).