kuba
napsal(a):
Vložte prosim nějaké zajímavé barvy andulek.
Díky
Šedý texas clear body
strnecka
napsal(a):
A mate tu nekdo ty barevne mutace Blackhead a nebo tu dalsi, ted nevim, jak to presne bylo, ale mela cerna zada? Cetla jsem o nich na internetu.... Nebo alespon foto, ty z webu nejsou nic moc a moc videt to nebylo.....
Pardon, ta prvni byla Blackface, zmotala jsem to, ja si pamatovala, ze to melo neco spolecneho s hlavou....
strnecka
napsal(a):
Pardon, ta prvni byla Blackface, zmotala jsem to, ja si pamatovala, ze to melo neco spolecneho s hlavou....
Saddleback
kuba
napsal(a):
Omlouvám se jsou to samozřejmě Blackface ne Saddleback!
Také bych ráda přispěla. Sice nemám moc vyjímečně barevné andulky, ale i tak jsou podle mě krásné. Jsou to dvě už zemřelé a dvě mé současné:
1) světlezelený s klasickou kresbou
zviratkova
napsal(a):
Také bych ráda přispěla. Sice nemám moc vyjímečně barevné andulky, ale i tak jsou podle mě krásné. Jsou to dvě už zemřelé a dvě mé současné:
1) světlezelený s klasickou kresbou
2) albínka
zviratkova
napsal(a):
3) tmavěmodrý s klasickou kresbou
4) světlezelená opalínka
jaro
napsal(a):
Ahoj Jakube,myslel jsem že chceš fota našich andulek a ne stažené z netu.Určitě máš souhlas od belgického chovatele?
Tak p. Trnečková chtěla nějaké foto tak jsem se podíval po internetu a našel jsem tam tyhle fotky vlastní mít nemůžu protože se Blackfacese v ČR neviskytují!Tak jak jinak se na ně můžeme podívat?
kuba
napsal(a):
Tak jsem se po těch Saddleback podíval na netu a nakonec jsem je našel na stánkách jednoho Belgického chovatele.
Dobrý den,
fotografie mutace blackface, zde omalem pojmenované jako saddleback, pořídil pan Dirk van den Abeele u chovatele této mutace. Jiste by vám dal souhlas s publikaci, kdyby jste se ho zeptal.
Již několkrát se zde řešil problém autorksých práv, ze kterých si u nás většina lidí dělá dobrý den.
Pokud fotografie nejsou vaše nebo nemáte souhlas autora (pak bych očekával uvedení jeho jména), uveďte pouze link na stránky, kde se fotografie vyskytují. Každý se pak ně může podívat a autorksá práva nebudou porušena. Nevidím smysl v kopírování fotografiií a zbytečném porušování autorskýých práv.
S pozdravem
Martin Rašek
www.gencalc.com
rasekm
napsal(a):
Dobrý den,
fotografie mutace blackface, zde omalem pojmenované jako saddleback, pořídil pan Dirk van den Abeele u chovatele této mutace. Jiste by vám dal souhlas s publikaci, kdyby jste se ho zeptal.
Již několkrát se zde řešil problém autorksých práv, ze kterých si u nás většina lidí dělá dobrý den.
Pokud fotografie nejsou vaše nebo nemáte souhlas autora (pak bych očekával uvedení jeho jména), uveďte pouze link na stránky, kde se fotografie vyskytují. Každý se pak ně může podívat a autorksá práva nebudou porušena. Nevidím smysl v kopírování fotografiií a zbytečném porušování autorskýých práv.
S pozdravem
Martin Rašek
www.gencalc.com
Dobrý den,
mě je 17, tak tomu ještě moc neozumim.Velice se omlouvám!
kuba
napsal(a):
Díky
Tak to jsou mý samečci...
zviratkova
napsal(a):
A jsou opravdu nádherní!
muj andulak
zajimavy obojek, ne? snad to je poznat... je to trosku jina modra nez ma na zbytku tela, trosku tmavsi.... jsem zvedava, jestli mu to zustane, je pred prvnim preperovanim
Prosim na odpoved , co je to za zbarveni , je spis tyrkysova nez zelena , dekuji za odpoved
kuba
napsal(a):
Díky
SF Edged světle modrý (Dánský dominant) z loňského odchovu
Zelený pár(otec straka),mi dal tuto bílou straku,musím počkat až dopeří,je to ještě prcek
Taky se pochlubím svými odchovy (omlouvám se za špatnou technickou kvalitu fotek )
poslední vše jsou to moje odchovy a taky samci :D takže letos přesamcováno