Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.3.2008 17:43

Prosím o pomoc s rozelami červenobřichými!! Minulý rok jsem je zakoupila v domění že je to pára.Nýní oba dva začali roztahovat osasní pera a nahánět se. Posílám vám proto fotku jestli by jste mi nepomohli posoudit zda je to pára .A ještě by mě zajímalo jak se projevují rozely v toku !! Děkuji

14.3.2008 18:03

makkikka napsal(a):
Prosím o pomoc s rozelami červenobřichými!! Minulý rok jsem je zakoupila v domění že je to pára.Nýní oba dva začali roztahovat osasní pera a nahánět se. Posílám vám proto fotku jestli by jste mi nepomohli posoudit zda je to pára .A ještě by mě zajímalo jak se projevují rozely v toku !! Děkuji

Tak popořadě.Máte rosely petré,mutace červená.Rosely červenobřiché neexistují.Podle fotky bych řekl že v pozadí je samice a vepředu samec,ale pokud se chovají tak jak popisujete tak máte dva samce,protože přesně tak se projevují v toku.

14.3.2008 18:41

patamat napsal(a):
Tak popořadě.Máte rosely petré,mutace červená.Rosely červenobřiché neexistují.Podle fotky bych řekl že v pozadí je samice a vepředu samec,ale pokud se chovají tak jak popisujete tak máte dva samce,protože přesně tak se projevují v toku.

Ja by som povedal, že je to pár na takých 90%

Neregistrovaný uživatel

14.3.2008 18:59
Neregistrovaný uživatel

makkikka napsal(a):

Dobrý večer. Podle mého máte hezký pár. Ocasní pera roztahuje i samice.V toku se samec naparuje, zpívá, krmí samici, samice se často chová jako mladý pták,škemrá aby jí samec nakrmil. Snad jsem pomohl. Petr

14.3.2008 20:13

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý večer. Podle mého máte hezký pár. Ocasní pera roztahuje i samice.V toku se samec naparuje, zpívá, krmí samici, samice se často chová jako mladý pták,škemrá aby jí samec nakrmil. Snad jsem pomohl. Petr

je to 100% para

14.3.2008 21:05

onicek napsal(a):
je to 100% para

pára je moravsky pár? jinak je to par. moje samice taky roztahuje ocas.

14.3.2008 21:45

dousa napsal(a):
pára je moravsky pár? jinak je to par. moje samice taky roztahuje ocas.

Děkuji mockrát za odpovědi.Hodně jste mi pomohli.Já si myslím že je to taky pár,protože je vidět i rozdíl ve velikosti .Jinak mám ještě jednu (doufám) páru rosel pestrých. Pokud buudete tak hodni napište názory !! Tohle by měla být na 100 procent pára jste stejného názoru ??? Děkuji

Neregistrovaný uživatel

14.3.2008 23:34
Neregistrovaný uživatel

makkikka napsal(a):
Děkuji mockrát za odpovědi.Hodně jste mi pomohli.Já si myslím že je to taky pár,protože je vidět i rozdíl ve velikosti .Jinak mám ještě jednu (doufám) páru rosel pestrých. Pokud buudete tak hodni napište názory !! Tohle by měla být na 100 procent pára jste stejného názoru ??? Děkuji

Zdravím,
na obou fotografiích jsou jasné páry.
Jak už zde někdo psal, ocas roztahují i samice, akorát třeba méně často.

15.3.2008 08:00

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Zdravím,
na obou fotografiích jsou jasné páry.
Jak už zde někdo psal, ocas roztahují i samice, akorát třeba méně často.

Zdravím.Dle fotek máte určitě dva páry.Tak přeju ať se podaří odchov.

Přidejte reakci

Přidat smajlík