Dobrý den,
mě a mou kamarádku by moc zajímalo, za kolik je možné sehnat mládě papouška hnědohlavého, popř.pokud znáte někoho, kdo je chová a víte, že je opravdu dobrý a kvalitní chovatel, dejte mi prosím typ.
Taktéž bychom chtěly vědět, jak je to s nimi a jejich hlučností ... jsou opravdu tak "tiší", jak se o nich říká ?
Tipy a zkušenosti s tímto užasným papouškem, všechno se prosím !
Předem děkujeme
enoya
napsal(a):
Dobrý den,
mě a mou kamarádku by moc zajímalo, za kolik je možné sehnat mládě papouška hnědohlavého, popř.pokud znáte někoho, kdo je chová a víte, že je opravdu dobrý a kvalitní chovatel, dejte mi prosím typ.
Taktéž bychom chtěly vědět, jak je to s nimi a jejich hlučností ... jsou opravdu tak "tiší", jak se o nich říká ?
Tipy a zkušenosti s tímto užasným papouškem, všechno se prosím !
Předem děkujeme
Cena se bude pohybovat od 8 000,- Kč výš.
onicek
napsal(a):
dobrý den, nechci zpochybnovat názor predchoziho prispevku, ale cenu bych tipoval vyšší jinak chovatele neznám, jen na burze v přerově jsem je viděl a mám pocit že cena byla kolem 10tis
Myslím že cena podle mých informací začína někde na 7-8tis. Odchovává je více chovatelů, stačí sledovat inzerci. Měl jsem ve svém chovu 6 kusů těchto papoušků a opravdu jsou tišší a povahově super. Moc mě mrzí, že jsem je dal pryč a jistě si je opět v nejbližší době znovu pořídím.