Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2006 10:15

Dobrý den
nevíte náhodou jak působí česnek na papouška? Můj Amazonan mi ukous 1/4 stroužku česneku a s přehledam a s chutí ho spolikal.

18.2.2006 15:52

kriz1 napsal(a):
Dobrý den
nevíte náhodou jak působí česnek na papouška? Můj Amazonan mi ukous 1/4 stroužku česneku a s přehledam a s chutí ho spolikal.

Dobrý den
Česnek je pro papoušky velice dobrý prostředek pro jejich zdraví, já sám osobně podávám papouškům výluhy z česneku, které přidávám do vody na pití. Přečtěte si nějakou odbornou literaturu o výživě papoušků a tam se to dočtete. Rozhodně nemusíte mít strach o svého papouška.

papouch.

18.2.2006 17:00

papouch napsal(a):
Dobrý den
Česnek je pro papoušky velice dobrý prostředek pro jejich zdraví, já sám osobně podávám papouškům výluhy z česneku, které přidávám do vody na pití. Přečtěte si nějakou odbornou literaturu o výživě papoušků a tam se to dočtete. Rozhodně nemusíte mít strach o svého papouška.

papouch.

Nazdárek
Česnek je zdravy nejen pro naše papoušky ale i pro nás.
Také ho podávám papouškům v podobě česnekového oleje který zamíchám do krmení, nebo větším pap. celé stroužky a ti si ho vemou kolik chtěji. Osobně papoušky neodčervuji, jelikož to za mě dělá česnek Mohu jenom doporučit.
Přeji chovu zdar

24.2.2006 10:15

agos777 napsal(a):
Nazdárek
Česnek je zdravy nejen pro naše papoušky ale i pro nás.
Také ho podávám papouškům v podobě česnekového oleje který zamíchám do krmení, nebo větším pap. celé stroužky a ti si ho vemou kolik chtěji. Osobně papoušky neodčervuji, jelikož to za mě dělá česnek Mohu jenom doporučit.
Přeji chovu zdar

Ahojda.Česnek opravdu neublíží.Náš patagonec mi v kuchyni sebral celou palici česneku a nedá mi ho.Šmakuje mu.vezme si,kolik potřebuje a zbytek zahodí.Dělá jako že nic....neviňátko.Přeji hodně úspěchů v chovu.Lída

7.3.2006 20:17

kriz1 napsal(a):
Dobrý den

Cesnek je valice zdravy pro nase domaci operene milacky!!!zbavi je to vsech nezadoucich organismu ze strev a celehe zazivaciho systemu!!!a navic posiluje imunitni system!!!tak mu ho jen dale podavejte!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík