Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.5.2008 18:53

Dobrý den,

moje loňská samice penanta má svěšená křídla (viz. obr.). Jediný zvuk, který vydává je takové slabé pískání jako když píská myš. Místo toho, aby přeletěla voliéru, tak ji na druhou stranu radči přeleze po pletivu. Ještě nedávno se v pohodě krmila a pářila se samcem, když ji samec chce teď nakrmit, tak se chvíli nechá, ale potom po něm vyjede. Má s tím někdo z Vás zkušenosti?

Děkuji za rady

21.5.2008 19:18

badloser napsal(a):
Dobrý den,

moje loňská samice penanta má svěšená křídla (viz. obr.). Jediný zvuk, který vydává je takové slabé pískání jako když píská myš. Místo toho, aby přeletěla voliéru, tak ji na druhou stranu radči přeleze po pletivu. Ještě nedávno se v pohodě krmila a pářila se samcem, když ji samec chce teď nakrmit, tak se chvíli nechá, ale potom po něm vyjede. Má s tím někdo z Vás zkušenosti?

Děkuji za rady

Podle mě by mohlo jít o zadržené vajíčko

21.5.2008 19:18

badloser napsal(a):
Dobrý den,

Děkuji za rady

nic se neděje vaše samice bude snášet

21.5.2008 21:06

svejk napsal(a):
nic se neděje vaše samice bude snášet

Nevím nevím jestli to takhle má vypadat při snášení :) Spíš si myslím, že má zadržené vajíčko...samice je poměrně mladá (cca 10 měsíců).

21.5.2008 22:47

badloser napsal(a):
Nevím nevím jestli to takhle má vypadat při snášení :) Spíš si myslím, že má zadržené vajíčko...samice je poměrně mladá (cca 10 měsíců).

Vaše samice bude snašet, dejte ji den nebo dva

21.5.2008 22:52

Tomas2 napsal(a):
Vaše samice bude snašet, dejte ji den nebo dva

Co uvádí tazatel to jsem měl také u penantice a nakonec snesla vajíčko. Honza

22.5.2008 07:01

badloser napsal(a):
Dobrý den,

Děkuji za rady

Děkuji všem za info. Uvidíme teda, co se z toho vyklube...ale asi penant :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík