tragopan
napsal(a):
Eunymphicus cornutus 2
Dovolil bych si také přispět fotkou těchto nádherných papoušků
15563
napsal(a):
Dobrý večer.Snesou naší zimu bez přitápění.
Osobně si myslím že žádný drum papouška by neměl bý vystavován velkým mrazům ať ja to austrálie , amerika nebo afrika. Malé mrazíky snese 90% papoušků ale né dlouhodobě. Jak se o naše svěřence staráme takové máme výsledky. Papoušci nejsou tučnáci a zimu zrovna nemilují ale dokážou ji přežít. Osobně bych nenechal papouška chocholatého přebývat v nějaké zahradní volíéře bez zimního úkrytu. Všem chovatelům těchto svěřenců přeji mnoho úspěchů. Roman.
Dobrý večer, načo vám je môj profil, ja som registrovaný zo súkr. emailu - sharon a zo služob. emailu - nebojsa a môj kontakt je +421 905 424 735, alebo email jaroslavchudacik@stonline.sk a mám 1.1 chocholaté kr.10 +09 a mám 3ks krásne v hniezde a potreboval by som prípadne vymeniť, alebo skontaktovať sa s chovatelmi, ktorí majú odchov.
chovám 1.1 pap. klonkurský - 2x hniezdenie, 1.1 pap. červenokrídli - 2x hniezdenie, 1.1 pap. chocholatý - 1x hniezdo, 1.1 barnard velký límcový celozelený - čisté vaj, 1.1 pap královský - čisté vaj, 1.1 pap. karmínový - preperovanie samice
S pozdravom
sharon
napsal(a):
Dobrý večer, načo vám je môj profil, ja som registrovaný zo súkr. emailu - sharon a zo služob. emailu - nebojsa a môj kontakt je +421 905 424 735, alebo email jaroslavchudacik@stonline.sk a mám 1.1 chocholaté kr.10 +09 a mám 3ks krásne v hniezde a potreboval by som prípadne vymeniť, alebo skontaktovať sa s chovatelmi, ktorí majú odchov.
chovám 1.1 pap. klonkurský - 2x hniezdenie, 1.1 pap. červenokrídli - 2x hniezdenie, 1.1 pap. chocholatý - 1x hniezdo, 1.1 barnard velký límcový celozelený - čisté vaj, 1.1 pap královský - čisté vaj, 1.1 pap. karmínový - preperovanie samice
S pozdravom