Oškubaný královák na moderce

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.6.2008 16:03
poulinka

XXX.XXX.214.133

Pamatuje si někdo na tuto rubriku s diskuzí?
Chtěla bych touto cestou poděkovat chovateli,který mě moc pomohl,bohužel jsem ztratila kontakt,ale určitě bude vědět že to byl právě on(ty piškotky navlhčené s práškem jí chutnají i dneska)

25.6.2008 16:37
jerrys

XXX.XXX.30.32

poulinka napsal(a):
Chtěla bych touto cestou poděkovat chovateli,který mě moc pomohl,bohužel jsem ztratila kontakt,ale určitě bude vědět že to byl právě on(ty piškotky navlhčené s práškem jí chutnají i dneska)

Dobrý den,

je to super zpráva. Co tedy nakonec pomohlo, smím li se zeptat? Jinak přeji at se daří jak Vám tak královačce :-)

25.6.2008 16:47
poulinka

XXX.XXX.214.133

jerrys napsal(a):
Dobrý den,

je to super zpráva. Co tedy nakonec pomohlo, smím li se zeptat? Jinak přeji at se daří jak Vám tak královačce :-)

Dobrý den tak pomohlo hlavně to,že jsem jí začala přidávat do krmení Směs speciál a navíc jsme dali samce pryč poznali jsme,že je utiskovaná a utíkala z voliéry kdyžjsme jí dali zpátky začala se takhle šíleně škubat a to mě veterinář říkal že přepeřuje nárazově!!!
Teď je spokojená a krásně narostla-jinak vyžaduje hodně pozornosti občas jí beru i sebou do práce a dost času tráví venku

25.6.2008 17:22
hicks

XXX.XXX.183.35

poulinka napsal(a):
Dobrý den tak pomohlo hlavně to,že jsem jí začala přidávat do krmení Směs speciál a navíc jsme dali samce pryč poznali jsme,že je utiskovaná a utíkala z voliéry kdyžjsme jí dali zpátky začala se takhle šíleně škubat a to mě veterinář říkal že přepeřuje nárazově!!!
Teď je spokojená a krásně narostla-jinak vyžaduje hodně pozornosti občas jí beru i sebou do práce a dost času tráví venku

Zde je zmiňované téma, kde se tento problém prvně probíral.

https://www.ifauna.cz/ rubriky/mdiskuse/ show.php?tema=274585&r=4&m=8&page=1

(okaz zadejte bez mezer)
Jinak gratuluji.

26.6.2008 15:05
zakin700

XXX.XXX.175.250

poulinka napsal(a):

Dobrý den.Tak jsem rád, že Vám to pomohlo a byla jste s tím přípravkem spokojená. S pozdravem P.Z.

26.6.2008 19:22
poulinka

XXX.XXX.214.133

zakin700 napsal(a):
Dobrý den.Tak jsem rád, že Vám to pomohlo a byla jste s tím přípravkem spokojená. S pozdravem P.Z.

Dobrý den ano jsem s tím přípravkem spokojená je vidět na mé královačce,že jí to skutečně pomohlo používám ho dodnes i když se mě už zásoba poněkud zmenšuje

26.6.2008 22:42
pavelpucholt

XXX.XXX.2.53

poulinka napsal(a):
Dobrý den ano jsem s tím přípravkem spokojená je vidět na mé královačce,že jí to skutečně pomohlo používám ho dodnes i když se mě už zásoba poněkud zmenšuje

Možná jsem tu diskusi nepozorně četl,ale jak se nazýval ten zázračný přípravek - prášek podávaný na piškotu?Děkuji za odpověď.

30.6.2008 15:44
jerrys

XXX.XXX.30.32

pavelpucholt napsal(a):
Možná jsem tu diskusi nepozorně četl,ale jak se nazýval ten zázračný přípravek - prášek podávaný na piškotu?Děkuji za odpověď.

ahoj Pavle, četl jsi podle mě pozorně a nebo ne a jsme oba zralý na kurz soustředění a správného čtení!!! Taky by mně zajímalo co to bylo za prášek. Zda šlo o chemii nebo homeopatikum. Obecně homeopatika jsou pro ptáky i lidi nbejlepší , ale co se týče psychiky tak zde zabírají až po delší době, za to pokud zaberou tak do nbudoucna je po problému. U Homeopatik je důležité trefit se správně, proto dost často se musí experimentovat, ještě že nemají vedlejší učinky :-)

1.7.2008 08:23
poulinka

XXX.XXX.214.133

pavelpucholt napsal(a):

Přípravek se jmenuje Směs Speciál nechala jsem se si ho poslat od někud z Brna myslím právě jsem touto cestou chtěla poprosit jestli je tu ta ona osůbka o kontakt začíná mě docházet a co kdyby se zase moje královačka zbláznila sichr je sichr zatím je nádherná a fakt jí to pomohlo úžasné

2.7.2008 21:38
zakin700

XXX.XXX.175.250

poulinka napsal(a):
Přípravek se jmenuje Směs Speciál nechala jsem se si ho poslat od někud z Brna myslím právě jsem touto cestou chtěla poprosit jestli je tu ta ona osůbka o kontakt začíná mě docházet a co kdyby se zase moje královačka zbláznila sichr je sichr zatím je nádherná a fakt jí to pomohlo úžasné

Dobrý den.

Vaši adresu už nemám, tak mě ji napište na mail zakin700@seznam.cz
Pokud budete chtít tel.,tak je to 777320367

Přidejte reakci

Přidat smajlík