zambo22
napsal(a):
Dobrý den , chová u nás někdo tyto koroptve ? Můžete k ním něco napsat a přidat i fotky ? Děkuji.
Ahoj Zdeňku,
tyto koroptve chová ZOO Praha ( v současné době 0,1 a jeden chovatel u Čáslavi. 5,0 gingica a 1,1 torqueola.To je v ČR vše. Pro ilustraci přidám několik fotek. Zdraví Míla.
1.arborophila astrogularis
tragopan
napsal(a):
Ahoj Zdeňku,
tyto koroptve chová ZOO Praha ( v současné době 0,1 a jeden chovatel u Čáslavi. 5,0 gingica a 1,1 torqueola.To je v ČR vše. Pro ilustraci přidám několik fotek. Zdraví Míla.
1.arborophila astrogularis
2.arborophila bruneopectus
tragopan
napsal(a):
2.arborophila bruneopectus
3. arborophila crudigularis
tragopan
napsal(a):
Když se zadaří tak je letos dovezeme. Samozřejmě pokud se neco odchová a budou peníze. Musíme doufat. Míla.
5.arborophila gingica
tragopan
napsal(a):
Když se zadaří tak je letos dovezeme. Samozřejmě pokud se neco odchová a budou peníze. Musíme doufat. Míla.
Bylo by to super ! Ta gingica nevypadá vůbec špatně a jak jsi mi už jednou psal , může být celoročně venku. Máš návod , jak je úspěšně chovat a případně i odchovávat ? Určitě by to zajímalo i další potencionální zájemce včetně mě.
zambo22
napsal(a):
Bylo by to super ! Ta gingica nevypadá vůbec špatně a jak jsi mi už jednou psal , může být celoročně venku. Máš návod , jak je úspěšně chovat a případně i odchovávat ? Určitě by to zajímalo i další potencionální zájemce včetně mě.
8.arborophila sumatrana
pavelpucholt
napsal(a):
Tak je tu někdo,kdo zveřejní cenu?....A já bych se přimlouval i na zveřejnění ceny tohoto bezkonkurenčního krasavce -Arborophila rufogularis.
Dobrý den,
ceny berte jako orientační a vycházejí z loňské skutečnosti.
Jsou to ceny za pár v eurech.
gingica 175
bruneopectus 225
torqueola 225
javanica 400
sumatrana 700
Rufogularis bohužel neznám ani chovatele který je chová a tudíž ani cenu. Jinak doufám že je letos dovezeme. Již o nich delší dobu sníme. Jinak velmi pěkná je gingica a i torqueola a co je dobré má výrazný pohlavní dimorfismus.
Zdravím tragopan
Ještě jedno foto snad lepší: arborophila torqueola11
tragopan
napsal(a):
Dobrý den,
ceny berte jako orientační a vycházejí z loňské skutečnosti.
Jsou to ceny za pár v eurech.
gingica 175
bruneopectus 225
torqueola 225
javanica 400
sumatrana 700
Rufogularis bohužel neznám ani chovatele který je chová a tudíž ani cenu. Jinak doufám že je letos dovezeme. Již o nich delší dobu sníme. Jinak velmi pěkná je gingica a i torqueola a co je dobré má výrazný pohlavní dimorfismus.
Zdravím tragopan
Ještě jedno foto snad lepší: arborophila torqueola11
Přidám pár nových fotek. A. gingica 1.
tragopan
napsal(a):
Přidám pár nových fotek. A. gingica 1.
A. gingica 2.