brdon
napsal(a):
Zdravím
Můžete mi prosím poradit? Je tato andulka samec nebo samice?
Andulka č.2
smoula
napsal(a):
Opravdu by to chtělo kvalitnější fotky.
Snad to půjde poznat lépe
brdon
napsal(a):
Další
Já si myslím že druhe foto je taky samec, protže když se podíváte na to ozobí tak to tam mám modre.
To není pravda že se nedá poznat pohlaví hned po výletu, u přírodního zbarvení pohlaví poznáte už v hnízdě.U strak je to horší, protže některým se to vybarví třeba po 2letech
smoula
napsal(a):
Já si myslím že druhe foto je taky samec, protže když se podíváte na to ozobí tak to tam mám modre.
To není pravda že se nedá poznat pohlaví hned po výletu, u přírodního zbarvení pohlaví poznáte už v hnízdě.U strak je to horší, protže některým se to vybarví třeba po 2letech
foto 1 a 3 samci a u fotky 2 bych se přikláněl k samici
smoula
napsal(a):
Opravdu by to chtělo kvalitnější fotky.
Taky mám straku recesivní,je to samec má rok a půl a podívejte se na jeho ozobí zmodralo mu t až toto léto
smoula
napsal(a):
Honzo, hoď tady lepší fotku ozobí te modrobilé straky.
..
brdon
napsal(a):
Všem Vám moc děkuji
Zdravím. Také já myslím, že jsou to 3 samečci. I když ta druhá andulka je na 90 %, fotky nejsou úplně ideální. Mohu-li poradit, je lepší při focení z blízka ubrat intenzitu blesku nebo svítit nějak jinak a blesk nepoužít. Barvy jsou potom lépe vidět a nejsou přesvícené. Chovu zdar. WiB
wib
napsal(a):
Zdravím. Také já myslím, že jsou to 3 samečci. I když ta druhá andulka je na 90 %, fotky nejsou úplně ideální. Mohu-li poradit, je lepší při focení z blízka ubrat intenzitu blesku nebo svítit nějak jinak a blesk nepoužít. Barvy jsou potom lépe vidět a nejsou přesvícené. Chovu zdar. WiB
tady se není o čem bavit, jedná se o 3 samce
brdon
napsal(a):
Zdravím
Můžete mi prosím poradit? Je tato andulka samec nebo samice?
zimující samičky-te´d už maj mladé
mirakonecny
napsal(a):
zimující samičky-te´d už maj mladé
Doporočuji navštívit v sobotu výstavu výstavních andulek za účasti nejlepších chovatelů s České,Slovenské a Maďarské republiky.koná se v Bošaci(SR).Posuzovat
bude pán Habrcetl.Po výstavě určitě nebudete řešit u andulek pohlaví.