Prosím chovatele jestli by sem mohli dát fotky žlutých kralováků, kromě těch co se dají stáhnout z internetu(přikládám výběr) děkuji.
hajdy
napsal(a):
Prosím chovatele jestli by sem mohli dát fotky žlutých kralováků, kromě těch co se dají stáhnout z internetu(přikládám výběr) děkuji.
1.0 pap. královský žltý
sharon
napsal(a):
Dobrý večer, ospravedlnujem sa jedná sa o 1.0 pap. královský modrý, papagáje královské modré nie sú v mojom chove.
S pozdravom
Díky šlo mě hlavně o žluté královské z českých chovů, chci si udělat přehled o této mutaci. Jaké jsou např. odstíny žluté a červené, ale zřejmě chovatelé, kteří je chovají zde vůbec nechodí nebo se nechtějí chlubit.
hajdy
napsal(a):
Papoušek královský žlutý
carlos1
napsal(a):
Papoušek královský žlutý
onicek
napsal(a):
chtěl bych moc poděkovat hajdy za obnoveni tematu pap.kralovsky zluty, ktery mi bohuzel z neznamych a neobjasnenych duvodu byli vymazany, jeste jednou diky a dekuji za dalsi fotografie ktere pribydou s pozdravem Navratil Ondrej, Vyskov
Tak už se můžu také pochlubit, je to krása.
Uživatel s deaktivovaným účtem

hajdy
napsal(a):
Tak už se můžu také pochlubit, je to krása.
jaká je cena žluté a štěpaka. Dekuji za odpověd .marek
hajdy
napsal(a):
Díky šlo mě hlavně o žluté královské z českých chovů, chci si udělat přehled o této mutaci. Jaké jsou např. odstíny žluté a červené, ale zřejmě chovatelé, kteří je chovají zde vůbec nechodí nebo se nechtějí chlubit.
Přijďte se na ně podívat v reálu na výstavu do Plané u ČB. Máte-li to daleko, sledujte toto téma, jistě tam časem někdo přidá i jejich fotky.
Pro Marka Krejčího - cena žlutého je údajně 2000 až 2200 Euro, cena za pár žlutý + štěpitelný je 3000 až 3500 Eur.

lesk
napsal(a):
Přijďte se na ně podívat v reálu na výstavu do Plané u ČB. Máte-li to daleko, sledujte toto téma, jistě tam časem někdo přidá i jejich fotky.
Pro Marka Krejčího - cena žlutého je údajně 2000 až 2200 Euro, cena za pár žlutý + štěpitelný je 3000 až 3500 Eur.
Děkuj za informaci...S pozdravem Krejcí
napsal(a):
jaká je cena žluté a štěpaka. Dekuji za odpověd .marek
Pěkný pohled
rohac
napsal(a):
Žlutí na výstavě v Plané.
Ahoj všichni.
koupil jsem si mlade papoušky královske a po 3 letech stáří se mi už vybarvený samec přírodní formy začal přepeřovat do žluta. Nejprve jedno pírko. Nejak jsem na to nereagoval, ale ted už má 5 let a má takřka žlutou hlavu .Nechápu to. Je možne že by mohl být štěpitelný na žlutého,nebo snad žlutý?? Každým přepeřováním mu přibýva žlutých per. Dekuji za odpověď
petrv
napsal(a):
Ahoj všichni.
koupil jsem si mlade papoušky královske a po 3 letech stáří se mi už vybarvený samec přírodní formy začal přepeřovat do žluta. Nejprve jedno pírko. Nejak jsem na to nereagoval, ale ted už má 5 let a má takřka žlutou hlavu .Nechápu to. Je možne že by mohl být štěpitelný na žlutého,nebo snad žlutý?? Každým přepeřováním mu přibýva žlutých per. Dekuji za odpověď
Se štěpitelností to určitě nic společného nemá . U královských to bývá často problém s játry . Skuste dávat méně slunečnice a jiných tučných semen .
hajdy
napsal(a):
dobry večer. Mam dotaz takhle se mi vybarvil královák, je možne že by to mohla být straka? a mam od nich mladé přírodní barvy jakou může mít hodnotu??
petrv
napsal(a):
dobry večer. Mam dotaz takhle se mi vybarvil královák, je možne že by to mohla být straka? a mam od nich mladé přírodní barvy jakou může mít hodnotu??
Podívejte se zpět , již jste se jednou ptal . Když se vám vybarví po letech , tak to se štěpitelností nemá nic společného , ale spíš hledejte problém ve stravě .
katy1414

XXX.XXX.225.3
Moje zlaticko.