Pestrá v modré mutaci

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.8.2008 14:57
blek

XXX.XXX.167.47

Vážení chovatelé již kolikráte se na této diskuzi probíralo toto téma. Jen by mě zajímalo zda by mohl někdo vložit nějaké fotky této mutace, nebo odkaz na nějaké internetové stránky, kde by tito ptáci byli vyfoceni. Děkuji Novotný

12.8.2008 15:23
mtc

XXX.XXX.251.62

blek napsal(a):
Vážení chovatelé již kolikráte se na této diskuzi probíralo toto téma. Jen by mě zajímalo zda by mohl někdo vložit nějaké fotky této mutace, nebo odkaz na nějaké internetové stránky, kde by tito ptáci byli vyfoceni. Děkuji Novotný

Foto z internetu

12.8.2008 16:25
pecicak

XXX.XXX.169.4

mtc napsal(a):
Foto z internetu

Dobry den,velice by me potesilo kdyby sve fotky vlozil i pan P.S. vydel jsem jeho odchov rozel v modre barve/2 ks / a muzu rict ze jsem z toho uplne nadsen.A myslim si ze moc nechybi a dockame se i albino rozely.S pozdravem PETER

13.8.2008 14:28
blek

XXX.XXX.167.47

pecicak napsal(a):
Dobry den,velice by me potesilo kdyby sve fotky vlozil i pan P.S. vydel jsem jeho odchov rozel v modre barve/2 ks / a muzu rict ze jsem z toho uplne nadsen.A myslim si ze moc nechybi a dockame se i albino rozely.S pozdravem PETER

Velice děkuji za fotku. Tohle už vypadá jako pestrá modrá. Viděl jsem na internetu u nějakého chovatele modré pestré, ale dvakrát se mi to "nezdálo".

Přidejte reakci

Přidat smajlík