Kakariki Rudočelý Modrý

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.9.2008 20:00
pjt30

XXX.XXX.251.62

23.9.2008 20:01
pjt30

XXX.XXX.251.62

pjt30 napsal(a):
Kakariki rudočelý Modrý

ještě jeden

24.9.2008 07:51
zbosace

XXX.XXX.44.86

pjt30 napsal(a):
Kakariki rudočelý Modrý

Dobre viete že tá prvá fotografia je prifarbovaná a stiahnutá z holandských stránok. pri tej druhej by som takisto nedával ruku do ohňa, pretože pri zmene zelenej na modrú nemôže zostať červená v takom istom odtieni ako pri prírodne sfarbených vtákoch. Takže bolo by dobré aby ste fotografie doplnili pravdivím komentárom, lebo tieto stránky prezerajú aj mladí a ešte neskúsený chovatelia. Ale ako chovatelský ciel kakarikárov to môže byť výzva a verím že v budúcnosti nám tieto krásne vtáky čo sa týka mutácii pripravia ešte nejedno prekvapenie.

24.9.2008 19:45
atobajus

XXX.XXX.175.250

zbosace napsal(a):
Dobre viete že tá prvá fotografia je prifarbovaná a stiahnutá z holandských stránok. pri tej druhej by som takisto nedával ruku do ohňa, pretože pri zmene zelenej na modrú nemôže zostať červená v takom istom odtieni ako pri prírodne sfarbených vtákoch. Takže bolo by dobré aby ste fotografie doplnili pravdivím komentárom, lebo tieto stránky prezerajú aj mladí a ešte neskúsený chovatelia. Ale ako chovatelský ciel kakarikárov to môže byť výzva a verím že v budúcnosti nám tieto krásne vtáky čo sa týka mutácii pripravia ešte nejedno prekvapenie.

Tak tahle fotka stažená z www.kakariki.net je doufám pravá.

25.9.2008 01:04
onicek

XXX.XXX.6.112

atobajus napsal(a):
Tak tahle fotka stažená z www.kakariki.net je doufám pravá.

souhlasim, jeste nikdy jsem nevidel mutaci v modre kombinaci s cervenou, to proste nejde, jo bile celo a lice ok ale cervena ne.....ale i tak by to byl krasny ptak, pokud existuje proc se o nem nepise v nejakym odbornym casopise napr.papousci, exota atd??:..:

25.9.2008 05:25
hicks

XXX.XXX.183.35

onicek napsal(a):
souhlasim, jeste nikdy jsem nevidel mutaci v modre kombinaci s cervenou, to proste nejde, jo bile celo a lice ok ale cervena ne.....ale i tak by to byl krasny ptak, pokud existuje proc se o nem nepise v nejakym odbornym casopise napr.papousci, exota atd??:..:

Modrá mutace se již oběvila, ale není tolik zastoupena, jako jiné.

25.9.2008 10:53
rasekm

XXX.XXX.156.6

hicks napsal(a):
Modrá mutace se již oběvila, ale není tolik zastoupena, jako jiné.

Dobry den,
slysel jsem nekolik zprav o existenci modre mutace. NIkdy jsem vsak nevidel fotku ani neznam nikoho kdo by ji videl na vlastni oci. Takze o jeji existenci mam silne pochybnosti, i kdyz je vcelku jiste, ze se jednou objevi.

Vsechny uvedene fotografie jsou podle mne upravene. Ta posledni je navic znama jiz nekolik let, jedna se stale o jednu a tutez fotografii. Navic modra u ciste modra mutace by vypadala jinak. Toto by spise odpovidalo nejake z parblue mutaci.

Pokud nekdo mate nejake jine informace, nez, ze jste slyseli ze existuje, (pan Hala ?) budu rad za info.

S pozdravem
Martin Rasek

www.gencalc.com

25.9.2008 21:29
hicks

XXX.XXX.183.35

rasekm napsal(a):
Dobry den,
slysel jsem nekolik zprav o existenci modre mutace. NIkdy jsem vsak nevidel fotku ani neznam nikoho kdo by ji videl na vlastni oci. Takze o jeji existenci mam silne pochybnosti, i kdyz je vcelku jiste, ze se jednou objevi.

Vsechny uvedene fotografie jsou podle mne upravene. Ta posledni je navic znama jiz nekolik let, jedna se stale o jednu a tutez fotografii. Navic modra u ciste modra mutace by vypadala jinak. Toto by spise odpovidalo nejake z parblue mutaci.

Pokud nekdo mate nejake jine informace, nez, ze jste slyseli ze existuje, (pan Hala ?) budu rad za info.

S pozdravem
Martin Rasek

www.gencalc.com

Ano máte pravdu, nikoliv modrá mutace, ale takzvaná PAR BLUE. Je to opravdu velký rozdíl a proto se omlouvám.

26.9.2008 09:52
rasekm

XXX.XXX.156.6

hicks napsal(a):
Ano máte pravdu, nikoliv modrá mutace, ale takzvaná PAR BLUE. Je to opravdu velký rozdíl a proto se omlouvám.

Dobry den,

Pane Hala, ja se omlouvam pokud jste to bral jako chytani za slovicko, je jedno jestli se objevi parblue nebo ciste modra.

Jde mi o to, ze jsem nevidel zadnou fotografii ani jedne z uvedenych mutaci, u ktere bych nemel pochybnosti, ze jde o podvrh. Neznam nikoho kdo by takovou mutaci videl na vlastni oci. Vsechny zpravy jsou typu "Slysel jsem ze... "

Proto se na vsechny obracim pokud nekdo mate overene informace, nebo vice fotek takove mutace, budu za ne rad.

Dekuji
Martin Rasek

www.gencalc.com

26.9.2008 11:28
jiribene

XXX.XXX.161.17

rasekm napsal(a):
Dobry den,

Pane Hala, ja se omlouvam pokud jste to bral jako chytani za slovicko, je jedno jestli se objevi parblue nebo ciste modra.

Jde mi o to, ze jsem nevidel zadnou fotografii ani jedne z uvedenych mutaci, u ktere bych nemel pochybnosti, ze jde o podvrh. Neznam nikoho kdo by takovou mutaci videl na vlastni oci. Vsechny zpravy jsou typu "Slysel jsem ze... "

Proto se na vsechny obracim pokud nekdo mate overene informace, nebo vice fotek takove mutace, budu za ne rad.

Dekuji
Martin Rasek

www.gencalc.com

No modrá sice u kakariků není, ale existuje tzv. gesümt u kakariků žlutočelých. Zatím není moc v chovech zastoupená. Letos jsme pořídili pár kousků - zatím mám jen tuhle fotku, ale časem je nafotím pořádně.

26.9.2008 14:08
tretina

XXX.XXX.2.108

jiribene napsal(a):
No modrá sice u kakariků není, ale existuje tzv. gesümt u kakariků žlutočelých. Zatím není moc v chovech zastoupená. Letos jsme pořídili pár kousků - zatím mám jen tuhle fotku, ale časem je nafotím pořádně.

kolik stal jeden a kde jste je koupil dekuji

26.9.2008 14:18
jiribene

XXX.XXX.161.17

tretina napsal(a):
kolik stal jeden a kde jste je koupil dekuji

Měnili jsme je se známým z Německa za jiné ptáky, cena je cca 400 Euro za kus

27.9.2008 20:16
saroun

XXX.XXX.89.202

pjt30 napsal(a):
Kakariki rudočelý Modrý

Dobrý den, sleduji diskuzi a musím konstatovat, že pokud by někdo dokázal upravit první fotografii takto dokonale, tak je skutečný machr. odhaduji, že modrá mutace je asi skutečností, stejně tak pastelově modrá( Parblue).. U modré lze předpokládat, že dojde ke změně červené na bílou, u pastelové na oranžovou.

27.9.2008 21:26
zbosace

XXX.XXX.44.86

saroun napsal(a):
Dobrý den, sleduji diskuzi a musím konstatovat, že pokud by někdo dokázal upravit první fotografii takto dokonale, tak je skutečný machr. odhaduji, že modrá mutace je asi skutečností, stejně tak pastelově modrá( Parblue).. U modré lze předpokládat, že dojde ke změně červené na bílou, u pastelové na oranžovou.

Vyhladajte si linky na vogelarene, sú tam dve o kakariky.

27.9.2008 21:58
atobajus

XXX.XXX.175.250

zbosace napsal(a):
Vyhladajte si linky na vogelarene, sú tam dve o kakariky.

Ta první fotka určitě není pravá.Mrkněte sem(bez mezery) http://users.skynet.be/ka kariki/de_3_kleurelementen.htm

28.9.2008 08:46
zbosace

XXX.XXX.44.86

atobajus napsal(a):
Ta první fotka určitě není pravá.Mrkněte sem(bez mezery) http://users.skynet.be/ka kariki/de_3_kleurelementen.htm

http://users.skynet.be/kakariki/

28.9.2008 08:51
mikahel

XXX.XXX.21.250

zbosace napsal(a):

Dik za odkaz

29.9.2008 10:26
rasekm

XXX.XXX.156.6

zbosace napsal(a):

Dobry den,

i ja dekuji, za nalezeni originalni fotografie, je to ten nejlepsi dukaz. Pomoci grafickych editoru a vice ci mene zrucnosti a trpelivosti, je v dnesni dobe mozne temer cokoli, nastesti autori casto nejsou tak dobri a temer vzdy nechaji nejakou stopu.

S pozdravem
Martin Rasek

www.gencalc.com

29.9.2008 11:34
saroun

XXX.XXX.89.202

zbosace napsal(a):

Dobrý den, klobouk dolů, ta animace je dokonalá. Škoda že fotka není skutečností. Osobně jsem přesvědčen, že takto asi modrá mutace bude vypadat.

17.2.2013 10:05
atobajus

XXX.XXX.24.162

Chovatelé kakariků se mají na co těšit smajlík

https://www.facebook.com/Bluekakariki

17.2.2013 12:18
lukaszm

XXX.XXX.3.236

uz som vide aj upravene fotografie a aj original a pocul som ze v nemecku sa uz predavaju,podotykam tato diskusia uz bola preberana niekolko mesiacov dozadu a boli aj fotografie.smajlík

17.2.2013 16:38
mildaaa

XXX.XXX.96.4

lukaszm napsal(a):
uz som vide aj upravene fotografie a aj original a pocul som ze v nemecku sa uz predavaju,podotykam tato diskusia uz bola preberana niekolko mesiacov dozadu a boli aj fotografie.smajlík

teda tak tohle vidím a slyším poprvé v životě existuje ani červené nebo modrá korela?

25.2.2013 21:23
stajnella

XXX.XXX.18.162

Dobrý den chci se zeptat,jaké je cena kusu kakarika?Děkujismajlík

30.3.2013 21:35
frantisekbenda

XXX.XXX.74.31

stajnella napsal(a):
Dobrý den chci se zeptat,jaké je cena kusu kakarika?Děkujismajlík

kakariky

31.3.2013 10:13
biker70

XXX.XXX.48.30

A co nějaký komentář? Např. Moji kakarikové . U známého v cizině.(na vlastní oči jsem je viděl) Staženo z netu. Nebo mám super program na úpravu fotek. Co z toho je správně?smajlík Biker70

31.3.2013 12:26
panlee

XXX.XXX.244.12

saroun napsal(a):

Dobry den,nechci se vas nějak dotknout ale upravit fotku to neni zas takovej problem.Programku je na to docela dost a do se vnich hooodně pravovat stači si pohrat a mate co potřebujete.

31.3.2013 14:35
atobajus

XXX.XXX.12.162

panlee napsal(a):
Dobry den,nechci se vas nějak dotknout ale upravit fotku to neni zas takovej problem.Programku je na to docela dost a do se vnich hooodně pravovat stači si pohrat a mate co potřebujete.

Fotky, které tady dal včera pan Benda upravované nejsou. U kakariki rudočelých už není třeba používat photoshop smajlík

https://www.facebook.com/Bluekakariki

10.4.2013 23:50
aymy

XXX.XXX.62.114

Tato fotografie je podvrh. I přes malou velikost fotky jsou při podrobnějším studování vidět nedokonalosti na okrajích těla a v přechodu mezi modrou a oranžovou. Prosvítá zelená. Grafikou se zabývám, tak si dokážu představit, jak to dotyčný vyráběl smajlík

10.4.2013 23:51
aymy

XXX.XXX.62.114

Myslím tu druhou od zhora.

11.4.2013 12:10
saroun

XXX.XXX.89.202

panlee napsal(a):

Zdravím, všiml jste si, že reagujete na příspěvek 5 let starý?

24.5.2015 21:37
ruza6

XXX.XXX.105.31

aymy napsal(a):
Tato fotografie je podvrh. I přes malou velikost fotky jsou při podrobnějším studování vidět nedokonalosti na okrajích těla a v přechodu mezi modrou a oranžovou. Prosvítá zelená. Grafikou se zabývám, tak si dokážu představit, jak to dotyčný vyráběl smajlík

Jak píše aymy. Také se zabývám fotografií, a jejich úprava tak k tomu patří, a udělat takový podvrh je otázka 15 minut.

Calc

26.4.2017 18:57
Calc

XXX.XXX.132.88

Tradáááá a vesele se podle první fotky prodává...
https://zvierata.bazos.sk/inzerat/72400996/Predam-Kariki-modre.php.

12.7.2017 19:28
Querido

XXX.XXX.3.4

Dobry den preco mi nejde otvorit stranku kakariki net ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík