behounek
napsal(a):
Letošní odchov
sice to nejsou modročelí, ale pěkní jsou také.... žlutolící
martinx
napsal(a):
sice to nejsou modročelí, ale pěkní jsou také.... žlutolící
...a jejich mladí
kupe
napsal(a):
Srdečne zdravím Martine! Veľmi pekné foto. Tak teda vidím, že sa podaril "prechod" od agošov k niečomu väčšiemu a dokonca úspešne! Srdečne gratulujem a želám veľa úspechov. P.K.
Taky sem přecházel, rok jsem vydržel, popral jsem se se spoustou problémů ale úspěch se dostavil:-)
rafec
napsal(a):
Taky sem přecházel, rok jsem vydržel, popral jsem se se spoustou problémů ale úspěch se dostavil:-)
mezi 40 a 45 dnem sem je odebral a dokrmil ........ no to byl boj do nich neco dostat to by ste neverili
rafec
napsal(a):
mezi 40 a 45 dnem sem je odebral a dokrmil ........ no to byl boj do nich neco dostat to by ste neverili
Chtěl sem mít polokrotké do chovu no ale jak sem jim koupil kamarády z přirozených odchovů tak zdivočeli a už se pohladit nenechají:-)
kupe
napsal(a):
Srdečne zdravím Martine! Veľmi pekné foto. Tak teda vidím, že sa podaril "prechod" od agošov k niečomu väčšiemu a dokonca úspešne! Srdečne gratulujem a želám veľa úspechov. P.K.
Pane Kubíku, moc Vám děkuji a posílám pozdravy do Bratislavy. Přechod se zdařil jen částečně, agošům jsem věrný. Časem Vám pošlu fotku fišera eu-winga, mám krásné mládě. Martin