Piocephalus flavifrons:

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.3.2006 12:33

omlouvám se až možná za troufalost se zeptat ale chová někdo u nás nebo alespoň v Evropě tyto papoušky?
Máte-li někdo jakékoli foto dejte je sem prosím, moc mě to zajímá. děkuji Marek

11.3.2006 22:07

slanina napsal(a):
omlouvám se až možná za troufalost se zeptat ale chová někdo u nás nebo alespoň v Evropě tyto papoušky?

Určitě tu někde jsou... Známý je dovezl ze Somálska (v Etiopii je nemohl sehnat, tak to zkusil za hranicemi a tam je koupil na trhu), bohužel se s nimi pochlubil několika chovatelům, ti zřejmě pustili informaci dále a do dvou týdnů mu je komplet ukradli. Když píšu "tady někde jsou", asi to nebude u nás. I když člověk nikdy neví. Vzpomeňte na případ pana Pecka.

11.3.2006 22:10

slanina napsal(a):

Ještě jeden obrázek. Oba jsou z webu. MS

11.3.2006 23:49

forpus napsal(a):
Ještě jeden obrázek. Oba jsou z webu. MS

Pokud se nepletu, tak někomu na Slovensku se podařil i odchov, bylo to psaný v jednom časopise.

13.3.2006 18:27

hicks napsal(a):
Pokud se nepletu, tak někomu na Slovensku se podařil i odchov, bylo to psaný v jednom časopise.

Ondřeji myslím si, že se pleteš. Pokud ne, tak to dokaž. Steve

13.3.2006 19:58

cap napsal(a):
Ondřeji myslím si, že se pleteš. Pokud ne, tak to dokaž. Steve

Máte pravdu spletl jsem se. Nedalo mi to a proto jsem se musel podívat. A je fakt, že se podařil vzácný odchov na Slovensku, ale bohužel to nebyl papoušek Žlutočelý (Piocephalus flavifrons), ale papoušek Niamský (Poicephalus Crassus). Odchov byl dosáhnut roku 1979. Ale i přesto to stojí za zmínku. Takže se ještě jednou omlouvám.

15.3.2006 09:50

hicks napsal(a):
Máte pravdu spletl jsem se. Nedalo mi to a proto jsem se musel podívat. A je fakt, že se podařil vzácný odchov na Slovensku, ale bohužel to nebyl papoušek Žlutočelý (Piocephalus flavifrons), ale papoušek Niamský (Poicephalus Crassus). Odchov byl dosáhnut roku 1979. Ale i přesto to stojí za zmínku. Takže se ještě jednou omlouvám.

posílám fotku,kterou jsem našel na netu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík