petrik
napsal(a):
Nejde vlozit foto
Tak jsem zkusil svůj odchov .První čtyřčata.
Mirek
mmirek
napsal(a):
Tak jsem zkusil svůj odchov .První čtyřčata.
Mirek
A ještě musím ukázat jedináčka
mmirek
napsal(a):
Díky.Mirek
Tak uz se mi to povedlo.A chci vam ukazat muj odchov senegalcu.
Tak sme byli maličcí..
petrik
napsal(a):
Tak uz se mi to povedlo.A chci vam ukazat muj odchov senegalcu.
Tak sme byli maličcí..
A ted už sme tak velcí a samostatní.
petrik
napsal(a):
A ted už sme tak velcí a samostatní.
Maminka s Tatinkem.
petrik
napsal(a):
Horní foto první odchov spíše oranžovobřichá.Ted sedí na 3 vajíčkách.
petrik
Nechcem ťa sklamať,ale tvoj samček senegalec asi nieje červenobruchý.Je to tmavšia forma oranžovobruchého a preto ti idú po nom oranžovobruché mládatá.Chovám senegalce už dlho, mám s tým trochu skúsenosť.Veľa chovateľov predáva tmavšie oranžovobruché za červenobruché. Červenobruché sú tmavšie zelené a majú dosť tmavé hlavy-skoro čierne.Posielam ti na ukážku fotku oranžovobruchých(ako máš ti samca) a páru červenobruchých aj s odchovom z roku 2004.Porovnaj.
Neber to v zlom,veľa úspechov v chove.
papagaj
napsal(a):
petrik
Nechcem ťa sklamať,ale tvoj samček senegalec asi nieje červenobruchý.Je to tmavšia forma oranžovobruchého a preto ti idú po nom oranžovobruché mládatá.Chovám senegalce už dlho, mám s tým trochu skúsenosť.Veľa chovateľov predáva tmavšie oranžovobruché za červenobruché. Červenobruché sú tmavšie zelené a majú dosť tmavé hlavy-skoro čierne.Posielam ti na ukážku fotku oranžovobruchých(ako máš ti samca) a páru červenobruchých aj s odchovom z roku 2004.Porovnaj.
červenobruchý pár.
papagaj
napsal(a):
červenobruchý 1.1
Toto je ich odchov z roku 2004( 1.0 )
papagaj
napsal(a):
Toto je ich odchov z roku 2004( 1.0 )
mládatá červenobruchých 2.mesačné.
papagaj
napsal(a):
mládatá červenobruchých 2.mesačné.
A len na ukážku - teraz záčínam odchov strák.Prvé v roku 2004.
papagaj
napsal(a):
A len na ukážku - teraz záčínam odchov strák.Prvé v roku 2004.
2.
mmirek
napsal(a):
Velmi pěkní ptáci .Blahopřeji k odchovům.Mirek
Odchov senegalce
petrik
napsal(a):
myslíte že je to kluk nebo holka?Jinak kdyby měl někdo zájem do chovu tak ho prodávám.osmacice@seznam.cz
papagaj
napsal(a):
petrik
Samec v pravo je červenobřichý nebo oranžovobřichý?