Dobrý den,
má samička papoušíčka šedokřídlého snáší vajíčka každý třetí den. Setkal se někdo s tímto? Není to problém?
Mám obavy zda nemá se snášením problémy. Mají k dispozici umělou sépiovou kost a kvalitní grit. Pravidelně jim přidávám Combinal A+D3. Navíc minerální směsi a vitamíny do krmení.
Předem díky za jakoukoli odpověď nebo zkušenost
jiryk
napsal(a):
Dobrý den,
má samička papoušíčka šedokřídlého snáší vajíčka každý třetí den. Setkal se někdo s tímto? Není to problém?
Mám obavy zda nemá se snášením problémy. Mají k dispozici umělou sépiovou kost a kvalitní grit. Pravidelně jim přidávám Combinal A+D3. Navíc minerální směsi a vitamíny do krmení.
Dobry den,aj nasa samicka znasala v 3-dnovych intervaloch,nikdy sme nezaznamenali ziaden problem.
jiryk
napsal(a):
Dobrý den,
Dobrý den. Myslínm, že je to normální. Moji papoušíčci také snášejí každý třetí den. Je to docela problém při výchově mladých. U mladých jsou velké rozdíly ve velikosti, což může vest k problémům. Chtěl bych se zeptat zkušených chovatelů , do kdy necháváte papoušíčky v chovu? Mám 7 letý pár a nevím, jestli je už nemám vyřadit z chovu. Ale pořád snášejí a podle mne jsou v dobré kondici. Jaký je váš názor?