Zdravím všechny chovatele dávejte sem prosím fotky svích alexandrů v mutaci lacewing a jeho cenu děkuji
Na fotce můj loňský odchov
smoula
napsal(a):
To nikdo nechová alexandry male v zadane mutaci, mě by to taky zajimalo
Chovný pár 1,0modrý lacewing a 0,1šedý lacewing,Ale nejsou moc na to focení
aros1
napsal(a):
Chovný pár 1,0modrý lacewing a 0,1šedý lacewing,Ale nejsou moc na to focení
a jaká je to mutace? Díky.
zdenek
napsal(a):
a jaká je to mutace? Díky.
alexandr malý žlutý lacewing
kaspi
napsal(a):
Dobrý den mohu se zeptat jaká je cena alexandra malého žlutý lacewing a modrý lacewing díky
Nevím jak se ta cena pohybuje dneska u žlutých mladých ,ale cena určitě nejde pod 3000,-,ale v říjnu na burze v Přerově starší samec žlutý lacewing štěpitelný na modré lacew. chtěl za něho 6000,-
chovatelpap
napsal(a):
to je možné ,že jste dal pouze 3500,- proto,protože to laceweng podle fotky nevypadá, ale vypadá to na nějaké žluté straky, a pokud to je laceweng tak vám ke koupi za tu cenu gratuluji.
Jsou to normální lacewingové a nechápu co se tu podivujete nad cenou . Já jsem lacewingy choval již před 10 lety a před 4 lety jsem se zbavil chovných párů zelených lacewingů 4000 kč pár a modrých lacewingů 6000 kč pár. Podotýkám že v tu dobu byly mladí neprodejní za 1500 zelení a za 2500 modří lacewingové a to jsem je musel mít doma minimálně rok abych se jich zbavil . Momentální cena v Holansku se pohybuje u mladých 40 -60 euro a když příjedete do Zwole jsou jich tam stovky.
kaspi
napsal(a):
za oda nebo jednotlivě 3500,-díky za odpovědi
S pozdarvem Kašpi
a ještě jedna fotka - mají žlutou hlavu a žlutý ocas - jsou hezký...
agap
napsal(a):
Jsou to normální lacewingové a nechápu co se tu podivujete nad cenou . Já jsem lacewingy choval již před 10 lety a před 4 lety jsem se zbavil chovných párů zelených lacewingů 4000 kč pár a modrých lacewingů 6000 kč pár. Podotýkám že v tu dobu byly mladí neprodejní za 1500 zelení a za 2500 modří lacewingové a to jsem je musel mít doma minimálně rok abych se jich zbavil . Momentální cena v Holansku se pohybuje u mladých 40 -60 euro a když příjedete do Zwole jsou jich tam stovky.
a já nechápu, proč jiným kazíte radost! Ne každý je chová na kšeft!
zdenek
napsal(a):
a ještě jedna fotka - mají žlutou hlavu a žlutý ocas - jsou hezký...
Fando , velice se omlouvám jestli jsem Vám zkazil radost , ale pouze se divím že ceny jiných papoušků v zahraničí se liší jen o pár % u mutací alexandrů malých je rozdíl 200% i více . Vaši lacewingové jsou pěkní .
zdenek
napsal(a):
a já nechápu, proč jiným kazíte radost! Ne každý je chová na kšeft!
Je pravda,ze nie kazdy chova na kseft.My sme si nakupili novu krv,zltych,modrych,pastely a kobalty,ale aj zelenych alexandrov malych....v takomto farebnom krdli vyzeraju perfektne (aviarium 2 x 2 x 5 m/max.8 ks)
Jedna sa predovsetkym o mlade jedince.
Mame aj chovne pary,modre,pastely...nechavame vsak hniezdit len 1x do roka...a sme velmi spokojni.Su to krasni vtaci!A chovame ich pre radost,takze od nas sa predavaju za nizsie ceny,s DNA,kruzkovane,na objednavku aj rucne dokrmene....
agap
napsal(a):
Fando , velice se omlouvám jestli jsem Vám zkazil radost , ale pouze se divím že ceny jiných papoušků v zahraničí se liší jen o pár % u mutací alexandrů malých je rozdíl 200% i více . Vaši lacewingové jsou pěkní .
5ti-letá pára
Uživatel s deaktivovaným účtem

Je škoda, že sem málo kdo dává fotky nebo více informací o těchto krásných ptácích a jejich mutacích. Tak alespoň také přidám nějaké stažené fotky ze zahraničních zdrojů.
chovatelaustralie
napsal(a):
Je škoda, že sem málo kdo dává fotky nebo více informací o těchto krásných ptácích a jejich mutacích. Tak alespoň také přidám nějaké stažené fotky ze zahraničních zdrojů.
Hm no ja som tento rok prisiel o chovny par violety wkws pastel /tyrkys/, Su to krasne vtaky!
Hledám kontakt na někoho, kdo chová alexandry violety straky nebo kobalt straky. V Česku, nebo na Slovensku. Děkuji za info.

Dilectissima

XXX.XXX.2.60
To je sila, ako to vedia ľudia vyšľachtiť. Klobúk dole.
mattyr

XXX.XXX.91.10
Shanim samce aspon 3 roky stary nechci prirodni, olivu, nejlepe modry bily zluty skrouzkem cenu respektuji.
U alexandrů malých, je možné si hrát, snad s nekonečnými variantami mutací.

Dobrý den, asi by bylo lepší si nejdříve o alexandrech něco nastudovat,
doporučuji tuto knihu, viz. obrázek.
shorty102
napsal(a):
0.1 kobalt pallid + 1.0 kobalt
na foto jen 0.1.
Ješte nějake fotky.

napsal(a):
Dobrý den, asi by bylo lepší si nejdříve o alexandrech něco nastudovat,
doporučuji tuto knihu, viz. obrázek.
Jde u nás tato kniha koupit? Nebo se musí objednat ze zahraničí.