Nevím zdali je to mutace,je to jarní pták,od mláděte měl skvrny a již u mě přepeříl,jaké měl rodiče netušim je z burzi,ale skvrny se nemění.Děkuji za rady a chovu zdar Staňa
stenly
napsal(a):
Nevím zdali je to mutace,je to jarní pták,od mláděte měl skvrny a již u mě přepeříl,jaké měl rodiče netušim je z burzi,ale skvrny se nemění.Děkuji za rady a chovu zdar Staňa
další
stenly
napsal(a):
další
to opravdu nikdo neporadí?????????????????????????????????
stenly
napsal(a):
to opravdu nikdo neporadí?????????????????????????????????
Dobrý Den mám úplně ten samý problém,mám 5-letou samici která je stejně intenzivně zbarvena jako váš samec.Mladé mají každý rok,vždy jsou samci normálně červení a samice mají náznak žlutého peří u nohou,ale do dneška nevím jestli se o nějakou mutaci čí vadu jedná.
macin
napsal(a):
Dobrý den,podle zbarvení červená mutace(opalí).Makal
pro Macina,díky za radu,ale jaké mohou být mláďata kdýž má O,1 rubino.A jakou má tedy cenu.Já sem za něj dal 500.Díky moc
stenly
napsal(a):
pro Macina,díky za radu,ale jaké mohou být mláďata kdýž má O,1 rubino.A jakou má tedy cenu.Já sem za něj dal 500.Díky moc
Dobrý den, všechny vaše mladý budou červené( opalín) a z toho všichni samci budou štěpit na lutino.Pokud ten samec štěpí na lutino budou tam i rubina ladé a to samci i samice.Jirka