eden
napsal(a):
Jestli má někdo fotky modrých nebo kobaltových, tak také.
letošní mládě
agap54
napsal(a):
to opravdu nikdo nepozná opalína
zel. opalín samička
petr b
napsal(a):
V první řadě musíte sám vědět co chováte,ale na vašich fotkách nevidím ani jeden kus v mutaci opalín.
Prosím jaká je toto mutace.....?????????Dík za rady Tom
bambuca007
napsal(a):
Prosím jaká je toto mutace.....?????????Dík za rady Tom
Zdravím Petře, všimla jsem si že občas poradís s určením mutace /jak by taky ne když jich máte doma tolik / tak bych tě chtěla požádat jestli bys mi nenapsal co je za mut. ten vedle opalínky. Ještě dodám že má fialový kostřec. Díky moc
petr b
napsal(a):
Violet opalín
Tyrkys,kremino,lutino a lutino oranžmaska vše v opalinu od jedné páry
petr b
napsal(a):
Tyrkys,kremino,lutino a lutino oranžmaska vše v opalinu od jedné páry
Stejné hnízdo
petr b
napsal(a):
1,0 palid opalín oranžmaska
2x zelený opalín,2x palid opalín,1x přírodní
petr b
napsal(a):
2x zelený opalín,2x palid opalín,1x přírodní
Zelený opalín-chovné hejno
evena
napsal(a):
Zdravím Petře, všimla jsem si že občas poradís s určením mutace /jak by taky ne když jich máte doma tolik / tak bych tě chtěla požádat jestli bys mi nenapsal co je za mut. ten vedle opalínky. Ještě dodám že má fialový kostřec. Díky moc
Také zdravím,z této fotky to moc není vidět,ale pokud je to ten od nás tak je to zřejmě ten violet pastel.Tak co už se povedl nějaký opalín?
agap54
napsal(a):
děkuji za odpověď M.
Vy jste p. Bořil co mi je prodával že? Měla jsem dojem že Petr je Váš syn, tak to jsem se trošku spletla. Pořád jsem odkládala mail abych se Vám pochlubila že se zadařilo a dva páry to jsou. Opalínka se zel. mají jen jedno mládě zelené a pár co je na fotce má tři, jedno je podle mě pallid opalín a zbylé dvě jsou taky takové světlejší, to zatín netuším co by to mohlo být, nejsou ještě pořádně opeřené, ale opalíni to nebudou. Jestli si nebudu vědět rady s určením tak Vám určitě pošlu mail nebo je hodím sem na moderku abyste mi pomohl. Takže se daří....
evena
napsal(a):
Vy jste p. Bořil co mi je prodával že? Měla jsem dojem že Petr je Váš syn, tak to jsem se trošku spletla. Pořád jsem odkládala mail abych se Vám pochlubila že se zadařilo a dva páry to jsou. Opalínka se zel. mají jen jedno mládě zelené a pár co je na fotce má tři, jedno je podle mě pallid opalín a zbylé dvě jsou taky takové světlejší, to zatín netuším co by to mohlo být, nejsou ještě pořádně opeřené, ale opalíni to nebudou. Jestli si nebudu vědět rady s určením tak Vám určitě pošlu mail nebo je hodím sem na moderku abyste mi pomohl. Takže se daří....
letošní lutina
smoula
napsal(a):
Díky moc za příspěvky, opravdu krasné kusy, jestli ještě nekdo co má tak a´t to tu vloží..
kremino opalin
dufino
napsal(a):
ještě
cena straky opaliny 1,0 by mě taky opravdu zajímala
dufino
napsal(a):
cena straky opaliny 1,0 by mě taky opravdu zajímala
posledni
smoula
napsal(a):
To nevíte kolik stojí?
jsou to ptáci 2008 zatím jsem neviděl nabídku od nikoho na tuto opalinovou mutaci a já si tyto chci nechat
smoula
napsal(a):
Který opalin stoji 10000,- jako která mutace?děkuji za odpověď
1,1