stenly
napsal(a):
Také se přidávám k samici,samec by už vypadal jinak.
králováky jsem měl a také jsem měl starosti s určením pohlaví, to že je to rok 07 a není nahoře červený neznamená, že to musí být samice.Dle tvaru hlavy a barvy zobáku si troufám říct že se jedná na 90% o samce.Jestli můžete tak pošlete více fotografií.
wolfik
napsal(a):
králováky jsem měl a také jsem měl starosti s určením pohlaví, to že je to rok 07 a není nahoře červený neznamená, že to musí být samice.Dle tvaru hlavy a barvy zobáku si troufám říct že se jedná na 90% o samce.Jestli můžete tak pošlete více fotografií.
Je to samice .
sabik
napsal(a):
Poradíte prosím s určením pohlavia? Vták je z r.07. Ďakujem.
Ďalšie foto.
Uživatel s deaktivovaným účtem

sabik
napsal(a):
ešte jedno
Já bych ho tipoval na samečka. Přepeřovat začne až ve dvou letech. Přidám pro porovnání foto mých králováků ve dvou letech.
mails
napsal(a):
Je to samec jak vyšitý!Ale pokud si nejste jistý,tak mu vytrhněte pár pírek na hlavě a poznáte to za pár týdnů na 100%.M
Já bych to taky tipoval na samečka,chtělo by to fotku z menší vzdálenosti,ale řekl bych,že na té první fotce má horní polovina zobáku načervenalou barvu.U samice by musel být černý jak uhel.Navíc bych se podíval jaký má kostřec.U samice je tmavě modrý,u samce je do tmavě fialova.
ros
napsal(a):
Já bych to taky tipoval na samečka,chtělo by to fotku z menší vzdálenosti,ale řekl bych,že na té první fotce má horní polovina zobáku načervenalou barvu.U samice by musel být černý jak uhel.Navíc bych se podíval jaký má kostřec.U samice je tmavě modrý,u samce je do tmavě fialova.
Taky si myslím , že je to samec má moc oranžový zobák . Taky jsem měl takovou samici .
sabik
napsal(a):
Ďalšie foto.
sabik
napsal(a):
Ďalšie foto.
sabik
napsal(a):
Ďalšie foto.