Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.12.2008 11:40
pejsekraduna

XXX.XXX.226.66

Dobrý den, právě mi vylézají mladé korelky z hnízda, a u jedné (nejmladší ze 4) jsem zjistil že má nějak deformované nohy. zdálo se mi že ani nehýbá prsty ale dnes s nimi hýbá sice méně ale hýbá. drží je jakoby "v pěst" a přijde mi že je jako neumí použít. Ostatní 3 jsou v pořádku.Ze 4 mládat jsou 3 lutina s červeným okem , jedno přírodní. O co se jedná? Jak jí pomoci? Nožky má špinavé od nepořádku v budce

3.12.2008 11:45
pejsekraduna

XXX.XXX.226.66

pejsekraduna napsal(a):
Dobrý den, právě mi vylézají mladé korelky z hnízda, a u jedné (nejmladší ze 4) jsem zjistil že má nějak deformované nohy. zdálo se mi že ani nehýbá prsty ale dnes s nimi hýbá sice méně ale hýbá. drží je jakoby "v pěst" a přijde mi že je jako neumí použít. Ostatní 3 jsou v pořádku.Ze 4 mládat jsou 3 lutina s červeným okem , jedno přírodní. O co se jedná? Jak jí pomoci? Nožky má špinavé od nepořádku v budce

Další

3.12.2008 11:51
miky2

XXX.XXX.81.37

pejsekraduna napsal(a):
Další

Mám podobně postíženého samce andulky.Má na jedné nožce vytočené prsty dozadu.
Nemá s tím vůbec žadné problémy ,normálně hnízdí.

3.12.2008 12:00
pejsekraduna

XXX.XXX.226.66

miky2 napsal(a):
Mám podobně postíženého samce andulky.Má na jedné nožce vytočené prsty dozadu.
Nemá s tím vůbec žadné problémy ,normálně hnízdí.

to jsem rád, měl jsem obavu aby se vůbec udržel na větvi a nechodil nebo spíš nelezl po zemi, zajímalo by mne čím je to způsebono

3.12.2008 14:24
mails

XXX.XXX.242.149

pejsekraduna napsal(a):
to jsem rád, měl jsem obavu aby se vůbec udržel na větvi a nechodil nebo spíš nelezl po zemi, zajímalo by mne čím je to způsebono

Může se to stát a je to tím,že se nahlídejí nohy mláďat,ty se obalí trusem,až se udělá větší kulička a ta ztvdne skoro na kámen.To pak deformuje nohy mláďat.Ale příčina může být i jiná,poškození nožiček od rodičů a nebo gen.chyba.Je toho více.M

Přidejte reakci

Přidat smajlík