Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.12.2008 19:23
rozelky

XXX.XXX.104.75

namícháno _rozinky,mango ,merunky,lískový ořehy,papaya,brusinky,je to nachystaný pro aratingy a malé ary,vlašáky a buráky mám namíchaný v obilí,skouším to nestačím k nim každý den chodit v zimě tak aby něco měli ,jak to řešíte vy Ivan

16.12.2008 11:03
tatiana

XXX.XXX.65.6

rozelky napsal(a):
namícháno _rozinky,mango ,merunky,lískový ořehy,papaya,brusinky,je to nachystaný pro aratingy a malé ary,vlašáky a buráky mám namíchaný v obilí,skouším to nestačím k nim každý den chodit v zimě tak aby něco měli ,jak to řešíte vy Ivan

U nas beru susene ovocie iba A.guaroba a alex.cinske.Ine aratingy, alexandre ,ani ary ,susene ovocie neberu.Ale u kazdeho to moze byt inak.

16.12.2008 21:15
mivav

XXX.XXX.172.146

tatiana napsal(a):
U nas beru susene ovocie iba A.guaroba a alex.cinske.Ine aratingy, alexandre ,ani ary ,susene ovocie neberu.Ale u kazdeho to moze byt inak.

Já to samé krom manga dávám mým penantům,mají to radši než ovoce čerstvé

18.12.2008 23:58
forpus

XXX.XXX.229.41

rozelky napsal(a):

Opatrně, obsahuje to velké množství cukru jako konzervantu. Meruňky a některé další ovoce jsou sířené (jedovaté). Doporučuju sušené ovoce předem dobře propláchnoiut vodou. A znovu říkám, dávat jen malé objemy, ne jako čerstvé ovoce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík