zna nekdo tento druh pappouska nebo ho dokonce nekdo chova tak jestli by mi nekdo o nem napapsal par införmaci -cena teplota pres zimu adt dekuji za odpoved
hostan
napsal(a):
zna nekdo tento druh pappouska nebo ho dokonce nekdo chova tak jestli by mi nekdo o nem napapsal par införmaci -cena teplota pres zimu adt dekuji za odpoved
Jedinou věc co vám ohledně tohoto druhu mohu poradit je publikace M. Vašíček - Papoušci Oceánie. Tam několik zajímavých informací je.
pavelj
napsal(a):
Jedinou věc co vám ohledně tohoto druhu mohu poradit je publikace M. Vašíček - Papoušci Oceánie. Tam několik zajímavých informací je.
Mady chovají v loro parku na Tenerife.U nás nevím jestli někdo odchovává,ale jsou tu chovány menší druhy Mad.V létě je někdo nabízel v inzerci,ale není to levný druh a navíc podléhají registraci CITES
hostan
napsal(a):
Mady chovají v holandském ptačím parku Veldhovenu, ale nejsem si jist, zda-li se jedná o stejný druh. Přikládám fotku.