Přátelé , prosím podělte se o zkušenosti z chovu těchto krásných papoušků.
Mám dva roky harmonizující odchytový pár. Do boudy (z prken)lezou , páření už také bylo .ale vejce zatím ne.
Jsou to hraví ptáci na které se dá koukat .
Mirek
mmirek
napsal(a):
Přátelé , prosím podělte se o zkušenosti z chovu těchto krásných papoušků.
Mám dva roky harmonizující odchytový pár. Do boudy (z prken)lezou , páření už také bylo .ale vejce zatím ne.
Jsou to hraví ptáci na které se dá koukat .
Mirek
foto 2
mmirek
napsal(a):
foto
Mám amazónky modrohlavé a nyní jsou v toku-samička je celý den zalezlá v budce-je dost agresivní-takto už je to čtrnáct dnů a stále žádné vajíčko...
samička v budce...
mmirek
napsal(a):
foto
sameček....nějak ty fotky nejsou kvalitní-to bude asi formátem-omlouvám se....
raptor007
napsal(a):
Dobrý den,ptáci jsou krásní a jen by mě zajímala cena a jaké máte proně chov. zařízení? Děkuji za odpověď
Ahoj , kupoval jsem pár za 15 000,- chovám je v kleci o rozměrech D150 , V 80 ,Š 90.Není to největší , ale když jsem je koupil tak měli vytrhaná pera na jedné letce - nelétali.Nyní je vše v pořádku , pera dorostla a mám z nich radost .Byl jsem docela překvapen , že nejsou hluční.Občas zakřičí , když chtějí překřičet vysavač , ale jinak to jde.
Mirek
mmirek
napsal(a):
Ahoj , také jsem o nich uvažoval , ale v době kdy jsem měl připravené peníze ,jsem nemohl nic pořádného sehnat , tak jsem šel do senegalců a teď už zase nemám místo.
Ať se daří v chovu.
Mirek
Mám 2 páry teprve něco přes rok. Vloni se mi také jeden pár pářil a nic, vyměnil jsem budku za obyčejnou z dřevěných prkýnek a změnilo se to. V současné době 1 pár sedí a druhý snad bude brzy... Velikost klece je dost podobná... Jde o ptáky u odchytu.
kucer
napsal(a):
Mám 2 páry teprve něco přes rok. Vloni se mi také jeden pár pářil a nic, vyměnil jsem budku za obyčejnou z dřevěných prkýnek a změnilo se to. V současné době 1 pár sedí a druhý snad bude brzy... Velikost klece je dost podobná... Jde o ptáky u odchytu.
Jaká byla cena za pár , jsou hluční , jsem v paneláku.
Mirek