Chci upozornit na druhy bažantů, které jsou v naší zemi chováni v počtech několika málo párů. A zasloužili by si větší rozšíření.
1. ARGUS OKATÝ
tragopan
napsal(a):
Chci upozornit na druhy bažantů, které jsou v naší zemi chováni v počtech několika málo párů. A zasloužili by si větší rozšíření.
1. ARGUS OKATÝ
2.ARGUS OKATÝ
tragopan
napsal(a):
3.UŠATÝ BÍLÝ CROSSOPTILON
4.UŠATÝ BÍLÝ CROSSOPTILON
tragopan
napsal(a):
10.BAŽANT VIETNAMSKÝ
11.BAŽANT ČERVENOLÍCÍ MALAJSKÝ
tragopan
napsal(a):
11.BAŽANT ČERVENOLÍCÍ MALAJSKÝ
12.BAŽANT ČERVENOLÍCÍ MALAJSKÝ
tragopan
napsal(a):
12.BAŽANT ČERVENOLÍCÍ MALAJSKÝ
13 BAŽANT OHNIVÝ BORNEJSKÝ VELKÝ
tragopan
napsal(a):
13 BAŽANT OHNIVÝ BORNEJSKÝ VELKÝ
14.BAŽANT OHNIVÝ BORNEJSKÝ VELKÝ
tragopan
napsal(a):
14.BAŽANT OHNIVÝ BORNEJSKÝ VELKÝ
15.BAŽANT OHNIVÝ VIELOTŮV
tragopan
napsal(a):
15.BAŽANT OHNIVÝ VIELOTŮV
16.BAŽANT OHNIVÝ VIELOTŮV
tragopan
napsal(a):
27. BAŽANT MĚDĚNÝ SCINTILLANS
BAŽANT MĚDĚNÝ SCINTILLANS
tragopan
napsal(a):
1. ARGUS OKATÝ
Jsou to všechno nádherné kousky,ale obávám se že bude složité je tedy vůbec sehnat.
Jedině to německo.Jak je to např. s převozem apod.?
ripcurl
napsal(a):
Jsou to všechno nádherné kousky,ale obávám se že bude složité je tedy vůbec sehnat.
Jedině to německo.Jak je to např. s převozem apod.?
Dobrý den, pokud jste opravdu zapálený pro věc pak není překážky které by se nedaly zdolat. Já již několik let jezdím do zahraničí(Belgie, Nizozemí, Německo) a za peníze ztržené za své odchovy si plním sny a dovážím druhy o kterých jsem si před časem nedovolil ani snít. Zdravím tragopan.
tragopan
napsal(a):
Dobrý den, pokud jste opravdu zapálený pro věc pak není překážky které by se nedaly zdolat. Já již několik let jezdím do zahraničí(Belgie, Nizozemí, Německo) a za peníze ztržené za své odchovy si plním sny a dovážím druhy o kterých jsem si před časem nedovolil ani snít. Zdravím tragopan.
Tak zas len chvála na tvoj prehlad ,prepáč že ti tykám ale vykavo sa mi zle píše ,nebolo by na škodu uviesť ktoré druhy potrebujú temperované zimovisko i ked krajina pôvodu to často napovie predsa len ,ked nie tu na tvojich stránkách ,dúfam že sa stretneme aj osobne ,veľa odchovov a príjemné chvíle so svojímy zverencami praje alex.
eupatria
napsal(a):
Tak zas len chvála na tvoj prehlad ,prepáč že ti tykám ale vykavo sa mi zle píše ,nebolo by na škodu uviesť ktoré druhy potrebujú temperované zimovisko i ked krajina pôvodu to často napovie predsa len ,ked nie tu na tvojich stránkách ,dúfam že sa stretneme aj osobne ,veľa odchovov a príjemné chvíle so svojímy zverencami praje alex.
Dobrý den, s tykáním nemám problém. Stran setkání je to otázka pouze času a domluvy. Co se druhů s nutností chovu v temperovaném zimoviště týká tak se jedná o tyto druhy: páv konžský, argusianus argus, všechny druhy divokých slepic rodu GALLUS, bulwerův, prelát, oba druhy červenolící, všichni čtyři ohniví, všichni zelení pávi, krom šedého všichni paví a bažant perlový. To je myslím vše.
Jinak já si jaro vždy užívám. Kochám se pohledem na tokající ptáky a zároveň na probouzející se přírodu. Je to něco úžasného, nejkrásnější roční doba. Kdybych měl tu moc tak bych zimu zrušil a místo ní přidal ještě jedno jaro.
Zdravím tragopan.
tragopan
napsal(a):
Dobrý den, s tykáním nemám problém. Stran setkání je to otázka pouze času a domluvy. Co se druhů s nutností chovu v temperovaném zimoviště týká tak se jedná o tyto druhy: páv konžský, argusianus argus, všechny druhy divokých slepic rodu GALLUS, bulwerův, prelát, oba druhy červenolící, všichni čtyři ohniví, všichni zelení pávi, krom šedého všichni paví a bažant perlový. To je myslím vše.
Jinak já si jaro vždy užívám. Kochám se pohledem na tokající ptáky a zároveň na probouzející se přírodu. Je to něco úžasného, nejkrásnější roční doba. Kdybych měl tu moc tak bych zimu zrušil a místo ní přidal ještě jedno jaro.
Zdravím tragopan.
Tak sme na tom asi podobne bohužial sa nemožem kochať svojmi vtakmi lebo som preč,ale manželka mi denne dáva informácie ešte že je ten internet.nech sa ti aj dalej darí a príjemný víkend.
ivelko
napsal(a):
Prajem Dobry den chcem sa opytat aka je zbezna cena bazanta medeneho? Su uzastne a nadherne!urcite by som si chcel zaobstarat nejaku paru ale pocul som od viacerych ludi ze ich cena sa pohybuje okolo 900e alebo 600e a to je moc. Dakujem za odpoved.
Dobrý den, cena za pár se pohybuje okolo 300€.
Zdraví Míla tragopan.