Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.1.2009 22:14
cupkama

XXX.XXX.120.227

Vie niekto urcit ci vlastnim par? Su trojrocne, chodia do budky, minuly rok sa krmili a krici iba jeden znich.
Za slusne odpovede dakujem

29.1.2009 22:15
cupkama

XXX.XXX.120.227

cupkama napsal(a):
Vie niekto urcit ci vlastnim par? Su trojrocne, chodia do budky, minuly rok sa krmili a krici iba jeden znich.

este oni

30.1.2009 01:45
onicek

XXX.XXX.229.11

cupkama napsal(a):
este oni

podle mne je na budce samec a na bidle samice, a nebo mate dva samce. zkuste DNA a budete mit jistotu a nebo si jeste rok pockat, samice by mela urcite zacit snášet.

30.1.2009 06:06
1979

XXX.XXX.159.148

cupkama napsal(a):

Dobrý den. Můj názor je, že to jsou oba samci. Podle tvaru hlavy. Zkuste je chytit a podívat se jim na zádech mezi křídli jak mají velkou červenou skvrnu. Pokud ji vyfotíte a přidáte na fórum bude to poučné i pro jiné chovatele. Samec tu skvrnu má malou. Samice ji má dvakrát větší. Myslím, že se v patagoncích vyznám. Několik samců pospolu jsem měl velkou dobu po spolu. Než jsem problém s určením pohlaví vychytal. Samci se klidně spolu páří krmí a hrabou i noru klidně. Je to jižní Amerika. Ptáci tohoto kontinetu to běžně dělaljí. S pozdravem Maili

30.1.2009 06:11
eden

XXX.XXX.64.34

1979 napsal(a):
Dobrý den. Můj názor je, že to jsou oba samci. Podle tvaru hlavy. Zkuste je chytit a podívat se jim na zádech mezi křídli jak mají velkou červenou skvrnu. Pokud ji vyfotíte a přidáte na fórum bude to poučné i pro jiné chovatele. Samec tu skvrnu má malou. Samice ji má dvakrát větší. Myslím, že se v patagoncích vyznám. Několik samců pospolu jsem měl velkou dobu po spolu. Než jsem problém s určením pohlaví vychytal. Samci se klidně spolu páří krmí a hrabou i noru klidně. Je to jižní Amerika. Ptáci tohoto kontinetu to běžně dělaljí. S pozdravem Maili

Udělejte DNA a budte mít jistotu. Mě samec senegalce připravil hnízdo seděl na něm a druhý samec ho chodil krmit než jsem nechala udělat DNA abych měla jistotu a to jsem se pak nestačila divit.

30.1.2009 09:55
lutik

XXX.XXX.154.90

cupkama napsal(a):
este oni

Já mám typ ,samička je na budce a samec bidlo,každý má úplně jinou hlavu i oko .

30.1.2009 10:04
lutik

XXX.XXX.154.90

cupkama napsal(a):

Skuste dát ležatou budku,já mám takový truhlík 25v,30š100d,odchovávají v pohodě každý rok od 86.

30.1.2009 13:55
charouzek

XXX.XXX.99.123

cupkama napsal(a):
este oni

MUSÍM SE ZNOVU OPAKOVAT , ALE Z FOTO SNÍMKŮ SE OPRAVDU DNA ANI ENDOSKOPIE UDĚLAT NEDÁ , PROSÍM PROČ MAŘÍTE ČAS , PATAGONCI JSOU DNES POMĚRNĚ V KURSU , MYSLÍM CENOVÉM , TAK POSLECHNĚTE RADY , TĚCH ,KTEŘÍ VÁS ODKAZUJÍ NA STOPROCENTNÍ URČENÍ POHLAVÍ A NECHTE PLAVAT ODHADY Z FOTOGRAFIÍ , TI PATAGONCI ZA TO STOJÍ .S POZDRAVEM T.

31.1.2009 17:14
cupkama

XXX.XXX.120.227

1979 napsal(a):

Chrbat toho co sedi na konari

31.1.2009 17:17
cupkama

XXX.XXX.120.227

1979 napsal(a):

Chrbat toho co je na budke

31.1.2009 18:34
1979

XXX.XXX.159.148

cupkama napsal(a):

Podle toho fleku. Samec je opravdu ten na bidle a samice na bouďe. Takle jsem měl složený pár. Fungoval. Přikláním se k ležaté budce, nebo šikmé vstup z hora. Patagonci začínají hnízdit pravidelně v období, kdy kvetou Jeřaby. Buďte trpěliví, samice potřebuje být alespoň tří letá. Do budky jim dejte zetlelé kusy dřeva. Nakouše si stoho podklad. Maili

31.1.2009 18:44
cupkama

XXX.XXX.120.227

1979 napsal(a):
Podle toho fleku. Samec je opravdu ten na bidle a samice na bouďe. Takle jsem měl složený pár. Fungoval. Přikláním se k ležaté budce, nebo šikmé vstup z hora. Patagonci začínají hnízdit pravidelně v období, kdy kvetou Jeřaby. Buďte trpěliví, samice potřebuje být alespoň tří letá. Do budky jim dejte zetlelé kusy dřeva. Nakouše si stoho podklad. Maili

Budku maju aj lezatu 30x30x70. Prave vtej sa drziavaju coraz castejsie, dnes ju neopustily ani ked som im pratoval a krmil ich. Dakujem za odpovede.

31.1.2009 18:57
lutik

XXX.XXX.154.90

cupkama napsal(a):

Přeji at se vám povede odchov,jsouto překrásní papouši,já vždy dám na první dojem hlava oko zobák,tak jsem složil tři páry patagonců,jakoukoli podestýlku však nahrnou k vletovému otvoru a snáší na dno budky.

31.1.2009 18:58
1979

XXX.XXX.159.148

cupkama napsal(a):
Budku maju aj lezatu 30x30x70. Prave vtej sa drziavaju coraz castejsie, dnes ju neopustily ani ked som im pratoval a krmil ich. Dakujem za odpovede.

Měl jste napsat, že je máte v teple. Každá ta samice se chová jinak. Některá je plachá a po kontrole i rozbije snůžku. Doporučoval bych je nerušit z vlastní zkušenosti. Maili

Přidejte reakci

Přidat smajlík